Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Málnalevél tea!? Szeretnék...

Málnalevél tea!? Szeretnék véleményeket kikérni!

Figyelt kérdés

Csak a teát szeretném inni, semmilyen más homeopátiás gyógyszert nem akarok szedni!! Mit gondoltok elegendő ez egymagában? Feltétlenül szolni kell az orvosomnak, mert szeretném már holnap elkezdni, hozzá viszont csak kedden megyek.

Előre is köszi a válaszokat

36+3 km

2012. jan. 12. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:

ha úgy gondolod igyad van akinek bejön van akinek nem

de nem kell a dokinak szólni mert nem tudod h áll ezekhez a "praktikákhoz"

én ittam mind a 3 gyereknél de nem volt hatása legalábbis nem tudom felmérni h milyen lett volna nélküle :-)

2012. jan. 12. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a választott szülésznő ajánlotta,hogy igyam.
2012. jan. 12. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nem kell az orvosnak szólni, de az se baj, hogyha mondod neki, mert úgyis azt fogja mondani, hogy ártani nem árt, valakinek használ, valakinek meg nem.

Az az igazság, hogy én is ilyen tájt kezdtem el inni, de nekem 38 héten megszületett a babám így 2 héttel rövidebb ideig ittam, mint kellett volna. Sajnos a szülésnél kemény volt a méhszájam (ezen segíthetett volna a tea)lassan akart elsimulni, így sokáig vajúdtam. Amikortól viszont elkezdtem szedegetni a homeós bogyókat onnantól, minden szépen ment. Ezt csak azért írom, mert én is csak a szülésnél szedtem a bogyókat és azok hatottak. Én ajánlom, hogy idd, mert szerintem, ha megfelelő mennyiséget fogyasztasz a szülésig, biztos, hogy minimálisan is, de segít és talán jobban reagálsz, majd az egyéb dolgokra is, ha szükséges. Gondolok itt, méhszájlazító tablettára, amit esetleg adhatnak. Könnyű szülést kívánok neked!

2012. jan. 13. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!