Most leszek szombaton 11 hetes terhes. Van- valaki igy mind én? Már nem fájnak, vagy is nem annyira érzékenyek a melleim, mind a terhesség elején, és nincs se hasszúrka, se fájdalom semmi. Jó igy? Vagy szúrkálást kellene érzenem?
Semmi gond,ne izgulj,nekem is elmúlt idővel a mell feszülés és a szúrkálás.
Boldog babavárást!
36 hetes kismama
Ugyan ezt a kerdest feltettem anno En is,mert olvastam itt,ha a tunetek megszunnek akkor vmi baj is lehet.DE NEM,nekem is elmult minden ami addig volt ugy kb 10 hetesen /iszonyu mellfajas,a mindjart megjon erzes/ es semmi baj sincsen azota sem.
Kerdeztem az orvost,h nem baj e,es O mondta,h csak oruljek neki,h az addig kellemetlen tunetek elmultak,es hidd el,lesz amikor megint fogod erezni,jh feazul a melled,vagy fajdogal a pocakod kicsit.
Hidd el minden rendben van,es nem torvenyszeru,h a 9 honap alatt vegig szenvedjunk.
Nagyon boldog babavarast kivanok neked.
17 hetes kismama
Szia!
Nekem nem volt tünetem semmi, csak mellfeszülés (kicsit), és ugye a terebélyesedés. Viszon most kezd szurkálni a hasam, és fájni a csípőm. pedig 16 hetes vagyok. Nyugodj meg semmi baj, ahogy a többiek irták, akkor lenne baj, ha erősen görcsölnél, és véreznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!