Mekkora táskát, bőröndöt visztek a kórházba? Van valakinek praktikus ötlete?
Szia! Én négyfelé pakolok:
1, Válltáska: Ebbe azok a dolgok vannak amik csak szülés közben kellhet. Tehát amikor beindul a szülés csak ezt viszem magammal.(ásványvíz, keksz, fényképezőgép....stb.)
2,Kis utazó: Ebben azokat a dolgokat hozza be a férjem utánam miután lement a szülés, amik nekem kellenek (betét, törölköző, papucs...stb.)
3,Kisebb táska: Ebben a kicsinek ami kell azt hozza be szintén a férjem szülés után (pelenka, cumi...stb.)
4,Közepes táska: ebben pedig a kicsi és az én hazamenős ruhám van amit szintén a férjem hoz be, de csak aznap amikor megyünk haza.
Szerencse, hogy kb. 15 percre van a lakásunktól a kórház.
Az első babánál én meg pont túl sok cuccot vittem, alig tudták hozni utánam a nővérek.... :D
Szia! Utolsótol kérdezem! Köszi a hasznos tippet én is gondolkodtam már ezen, hogy hogyan pakoljak.
Én ugy gondolom, hogy abban a ruhában fogok haza jönni amiben be mentem. Vagy nem jó ötlet?
Igaz nem hozzám tetted fel a kérdést, de lehet tudok mondani jót, kedves utolsó!
Szerintem azért nem lesz az jó, mert lehetséges hogy a magzatvized még szivárogni fog, és akkor már nem lesz tiszta mire mész haza :)
Meg valami nagyon laza nacit vigyél, amiben haza akarsz menni, hogy kényelmes legyen :)
Kérdezőnek pedig: pakolj egy jó nagy utazótáskába, legalább minden ott lesz ami kell majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!