Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora táskát, bőröndöt...

Mekkora táskát, bőröndöt visztek a kórházba? Van valakinek praktikus ötlete?

Figyelt kérdés
Az elsőnél túl kicsit vittem:) mindent utána kellett be hozogatni, most bepakoltam egy közepes méretű bőröndbe, de kevés:S, nem gáz a nagyméretű??
2012. jan. 11. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább legyen nagy mint hogy hiányozzon valami
2012. jan. 11. 17:39
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én négyfelé pakolok:

1, Válltáska: Ebbe azok a dolgok vannak amik csak szülés közben kellhet. Tehát amikor beindul a szülés csak ezt viszem magammal.(ásványvíz, keksz, fényképezőgép....stb.)

2,Kis utazó: Ebben azokat a dolgokat hozza be a férjem utánam miután lement a szülés, amik nekem kellenek (betét, törölköző, papucs...stb.)

3,Kisebb táska: Ebben a kicsinek ami kell azt hozza be szintén a férjem szülés után (pelenka, cumi...stb.)

4,Közepes táska: ebben pedig a kicsi és az én hazamenős ruhám van amit szintén a férjem hoz be, de csak aznap amikor megyünk haza.

Szerencse, hogy kb. 15 percre van a lakásunktól a kórház.

Az első babánál én meg pont túl sok cuccot vittem, alig tudták hozni utánam a nővérek.... :D

2012. jan. 11. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia! Utolsótol kérdezem! Köszi a hasznos tippet én is gondolkodtam már ezen, hogy hogyan pakoljak.

Én ugy gondolom, hogy abban a ruhában fogok haza jönni amiben be mentem. Vagy nem jó ötlet?

2012. jan. 11. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Igaz nem hozzám tetted fel a kérdést, de lehet tudok mondani jót, kedves utolsó!

Szerintem azért nem lesz az jó, mert lehetséges hogy a magzatvized még szivárogni fog, és akkor már nem lesz tiszta mire mész haza :)

Meg valami nagyon laza nacit vigyél, amiben haza akarsz menni, hogy kényelmes legyen :)

Kérdezőnek pedig: pakolj egy jó nagy utazótáskába, legalább minden ott lesz ami kell majd :)

2012. jan. 11. 18:37
 5/10 limaia ***** válasza:
én irtam 3 listát,3 táskához.egy az enyém,egy a babáé,egy a közös hazamenős,mert az ráér.közepes pakk mindkettő,csak olyan dolgokat viszek,amik fontosabbak.a listámon kipipálom,ami már benne van,karikázom,ami akkor kerül bele,amikor indulni kell.sok helyen sok listát olvashatsz,de ha azt mindet elraknád,megtelne a csomagtartó!gondold végig,hogy mi a szükséges,neked és a babának mi a fontos,és az szerint pakolj.
2012. jan. 11. 19:31
 6/10 limaia ***** válasza:
ja és persze a kistáskám,amiben az iratok és papirok vannak.
2012. jan. 11. 19:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is úgy van mint az elsőnél :) Egy szülésre egy szülés utánra egy a babának és egy haza.
2012. jan. 12. 02:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi csajok a hasznos válaszokat:)
2012. jan. 12. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Tegnapi 18:20 as vagyok. Köszi a választ! Ez például eszembe sem jutott! Látszik, hogy első baba lesz nekem. De fog idegesiteni ha valami nem lesz ott és nagyon kellene.
2012. jan. 12. 11:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem 2 nagy volt: az egyikbe a szüléshez és a közvetlenül utána szükséges dolgokat tettem be, a másikba pedig a kórházi napokra szánt dolgokat. A babacuccokat is kettéosztottam (kellett neki ruhát és pelenkát vinni). De így is behozott a párom még egy táskát, mert pl. kértem kispárnát, meg egy csomó mindent, tehát mikor 3 nap után hazamentünk, tele volt a csomi a cuccaimmal :)
2012. jan. 12. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!