30 hetesen előtej?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincsen összefüggés, hogy szülés után is lesz tejem ha most van előtejem. De nagyon örülnék neki. Ha csuklik a babám, rögtön megindul az előtej. Ti tapasztaltatok ilyet? 30+5 hetes kismami.

2012. jan. 11. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
24 hetesen már nekem is volt, és én tudtam szoptatni, volt tejem bőven, de csak 3 hónapig. :(
2012. jan. 11. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:

2 terhességem alatt a 20. héttől volt előtejem.

Az első babámat 10,5 hónapig szoptattam, 3 hónapig anyatejleadó voltam (miután a fagyasztót megtömtem). Még sokáig volt tejem, de leválasztotta magát.

Második babámat 6 hónapos koráig tudtam szoptatni, de neki 4 hónapos korától pótolni kellett. Az egész szoptatás olyan macerás volt: csak egy testhelyzetben volt hajlandó szopizni, többször előfordult, hogy úgy bedurrant a mellem, hogy patakokban folyt a könnyem... Nem volt jó élmény.

Most várom a 3. babámat, most a 19. héttől van előtejem. Majd meglátjuk, hogy megy a szoptatás.

2012. jan. 11. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:

23 hetesen volt először előtejem. S később tudtam is szoptatni.

De tényleg nincs összefüggés, hogy a szoptatás hogy fog sikerülni. Valakinek nincs előteje, de szülés után a "normális" tej ugyanúgy beindul.

2012. jan. 11. 16:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Közönöm a válaszokat!

Nekem is volt már 26 héttöl igazábol. De az este nagyon megindult. A hugom kisfia még 2 éves korában is szopizott reggel és este. Mert mondta, hogy ő cicilni akar. Nagy nehezen sikerült csak leválasztani. Remélem nekem is lesz majd bőven tejem és fogok tudni szoptatni.

2012. jan. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!