Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen szülészorvost tudtok...

Milyen szülészorvost tudtok ajánlani a II. sz. Szülészeti klinikáról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Veszélyeztetett terhes vagyok, bár még nagyon az elején járok (10 hetes vagyok), de szeretnék egy normális orvost kifogni, akihez a terhességem alatt is járhatok vizsgálatokra.

Jelenlegi orvosom nagyon aranyos, de ő már nem vállal szülést, én pedig egy olyan dokihoz szeretnék járni aki a szülést is levezeti.

II. számú klinikáról hallottam jót is rosszat is, de többségében jót.

Várom a véleményeiteket, tapasztalataitokat, orvosokról, klinikáról. Érdemes fogadni orvost?

Válaszokat előre is köszönöm.

2012. jan. 11. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:

sote ii-n pl. a kisfalvi, timmermann, tömösváry akik mind fiatalok de profik. Timmermann ha nem ér rá átad egy kolléganőnek, mert sok betege van amúgy ő elég jó az uh-ban. Tömösváry a Deák térnél magánrendel, rugalmas az óhajokat illetően és jófej is. Kisfalvi Margithídnál rendel, telefont szinte mindig felveszi(nincs hülye kérdés nála), amúgy egy szélsőségektől mentes, nem paráztatós, együttérző doki.

Kb ennyi az én&környezetem tapasztalata.:)

De biztos lesz aki csalódott egyikben vagy másikban, hátha azt is leírják ide és ez alapján tudsz dönteni.

2012. jan. 11. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ott Galamb Ádámhoz jártam, bár ő most ápr-ban nem lesz MO-n :(

de sok jó orvos van ott a klinikán

2012. jan. 11. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem mindenképpen érdemes orvost fogadni, bár a II-es eléggé jól felszerelt és jó orvosok is vannak. Én dr. Tömösváry Zoltánt nagyon tudom ajánlani, nála fogok szülni. Nagyon figyelmes és segítőkész, évek óta hozzá járok és eddig csak jókat hallottam róla a nála szült kismamáktól is.

Úgy hallottam, hogy nagyon jól kezeli a problémás terhességeket is.

Ha érdekel, nézd meg a honlapját, szerintem sokat elárul róla :)

www.drtomosvary.hu

24 hkm

2012. jan. 11. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!