Milyen babakocsit vegyek Május végén születendő babámnak?
Igazából iszonyat nagy a káosz a fejemben, tömérdek babakocsit végignéztem (neten) és fogalmam sincs milyet vegyek ..
Számít-e az, hogy nyári vagy téli babának vásárolunk kocsit? Szeretnénk majd kistesót, és persze Ő még nem tudni melyik évszakban érkezik.
Nem szeretnék bazi nagy babakocsit, szeretnék vele elférni, jó lenne ha könnyű lenne és könnyen kezelhető is.
Van valakinek bevállt márka?
Köszönöm.
Giraffe club-os vagyok :)
Az igazság az, hogy amikor megjött összeraktuk, de azóta nem nyitogattam. Illetve én raktam össze, mert a férjem dolgozott. Simán ment, érthető és egyszerű. A sport részt kicsit nehéz rárakni, de a mózest és a hordozót gyerekjáték.
Itt van egy videó, ahol szépen bemutatják a működését:
(De ha emelett döntesz, ne innen rendelj, mert máshol olcsóbban is megkapod)
GRACO MIRAGE babakocsi.
nem a legdivatosabb forma, de a legpraktikusabb, legmelegebb, leghidegebb, szóval kinek ami kell.
Figyelni kell a kocsi saját súlyára, ne legyen túl nehéz és hogy összecsukható legyen jó kicsire (utazáshoz).
Nekünk ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!