Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit vegyek...

Milyen babakocsit vegyek Május végén születendő babámnak?

Figyelt kérdés

Igazából iszonyat nagy a káosz a fejemben, tömérdek babakocsit végignéztem (neten) és fogalmam sincs milyet vegyek ..

Számít-e az, hogy nyári vagy téli babának vásárolunk kocsit? Szeretnénk majd kistesót, és persze Ő még nem tudni melyik évszakban érkezik.

Nem szeretnék bazi nagy babakocsit, szeretnék vele elférni, jó lenne ha könnyű lenne és könnyen kezelhető is.

Van valakinek bevállt márka?

Köszönöm.

2012. jan. 11. 10:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a márkát :)
2012. jan. 11. 12:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Giraffe club-os vagyok :)

Az igazság az, hogy amikor megjött összeraktuk, de azóta nem nyitogattam. Illetve én raktam össze, mert a férjem dolgozott. Simán ment, érthető és egyszerű. A sport részt kicsit nehéz rárakni, de a mózest és a hordozót gyerekjáték.

Itt van egy videó, ahol szépen bemutatják a működését:

[link]

(De ha emelett döntesz, ne innen rendelj, mert máshol olcsóbban is megkapod)

2012. jan. 11. 13:24
 13/14 anonim ***** válasza:

GRACO MIRAGE babakocsi.

nem a legdivatosabb forma, de a legpraktikusabb, legmelegebb, leghidegebb, szóval kinek ami kell.

Figyelni kell a kocsi saját súlyára, ne legyen túl nehéz és hogy összecsukható legyen jó kicsire (utazáshoz).

Nekünk ez vált be.

2012. jan. 16. 14:03
 14/14 anonim ***** válasza:
ABC design 3tec,4tec ,Espiro Vector nézz utána, YouTube-on vannak videók is róla :)
2012. febr. 7. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!