Mzsuzsa8 kérdése:
Szeptemberben akarunk összeházasodni, de teherbe estem. Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Nem számítottunk rá és mindig vigyázunk is! Az lenne a kérdésem,hogy tudnátok valamilyen tanácsot adni? Nagyon veszélyes az abortusz? Ki lenne mellette? 25/L2012. jan. 11. 07:37
21/29 anonim válasza:
Most komolyan elvetednéd a gyereked, hogy meglegyen az álomesküvőd? Én el se vennélek ilyen hozzáállással. Nem jutok szóhoz!
22/29 anonim válasza:
Nekünk a kapcsolatunk szempontjából nagyon korán jött a baba. 2010. januárjában jöttünk össze, már márciusban terhes lettem és 2010. decemberében megszületett a kisfiam. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy elvetessem, pláne nem egy esküvő miatt. Mi a mai napig nem vagyunk házasok, de majd egyszer talán... De úgy, hogy már a fiunk is ott lesz a nagy napon. Anyának lenni a legszebb dolog, szerintem. Szerintem bánni fogod, ha elveteted...
23/29 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat de ugyanaz jutott az eszembe,h. Egy szar esküvőért megölnéd a gyereketeket? Az apuka ehhez mit szól? Különben mi is így jártunk. Szeptemberre le volt fixálva a hely, templom, anyakönyvezető meg minden erre májusban terhes lettem. 20hetesen volt az esküvőnk. Elég nagy esküvő volt, 96-an voltunk. Na, azért az esküvőért igazán kár lett volna ilyesmire vetemedni amin gondolkozol...egész nap csendes eső esett, nagyon szomorú idő volt, amiket a kerthelységbe terveztünk az mind elmaradt. Azok lettek volna az esküvő fénypontjai. Az anyakövezető is kijött, az is a kertben lett volna így meg borzasztó volt. Nem tudtunk még tető alá se kimenni mert 14 fok volt kint meg lehetett fagyni. Na, ennyit az álomesküvőről. (mondjuk nálunk a férjem akarta, én utálom a felhajtást).
24/29 anonim válasza:
Nagyon sok kismama megy férjhez, és egyáltalán nem ciki, és olyan kis aranyosak is! Nagon szépek a kismamás mennyasszony!
25/29 anonim válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, nem tudom ki hogy vélekedik, de leírom a it én gondolok. Nekünk áprilisban volt az esküvőnk és utána egyből terveztük is a babát. Egyből össze is jött, de mikor megláttam a pozitív tesztet kissé megijedtem, hogy gyermekünk lesz. De aztán szerintem ez a 9 hónap, meg utána is folyamatosan érik meg a szülő a szerepére. ez jön ösztönösen. Azért biztos nem vetetném el, mert nagy álmom a nagy esküvő. Próbáljátok előrehozni, tavasszal már igen szép idő van, akkor még a pocid se lesz akkora, ettől még lehet nagy esküvőtök. De ez a kis angyalka megfogant, mert meg akar születni. Szerintem ha elvetetnéd, biztosan egy életen át bánnád.
26/29 anonim válasza:
Az állam majd leszakadt.Azért elvetetni,mert álomesküvőt akarsz:S Tényleg el se vennélek,ha így gondolkozol.Az,hogy a párod mit gondol az mellékes?Most mondjam azt,hogy sok 18-19 éves biztatva van az abortuszra úgy,hogy meg tudnának élni,kapcsolatba születne,de te 25 évesen???!!A saját álmaid az elsők?Nekem 20 évesen a gyermekem volt az első és azóta is,aki már 19 hónapos.Á nem értem ezt a gondolkodás módot:S Pár év múlva meg itt síránkozik,hogy nem lehet gyereke, erre mondom azt,hogy edd meg amit főztél.Álomesküvőt akartál egy gyerek helyett.Azt megértem,ha erőszakból születne,beteg lenne a baba,anyuka nem tudná kihordani,anyagi okok (ha VÉDEKEZTEK),de amúgy nem.Le lehet pontozni.Itt látszik,hogy egy 18 éves fiatal is lehet komolyabb,mint egy 25 éves nő.Én biztos nem vetetném el.Nekünk idén lesz egy csendes esküvőnk.E.
27/29 anonim válasza:
Ez elég hülye kérdés.....én 30 hetes terhes voltam mikor férjhez mentem és jó volt..:-))Nem vetettem volna el a babát semmi pénzért igaz tervezett baba volt.
28/29 anonim válasza:
Szerintem ez kamu kérdés 25 éves nő nem akarná eldobni saját gyereke életét egy esküvő miatt!!!Utolso voltam.
Párod mit szól?
29/29 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy jobb annak a szegény gyereknek, ha nem születik meg, mert nagyon éretlen vagy még hozzá. Egy anya nem gondolkozhat így, az anyaság nagyon sok önfeláldozással jár, és ha te egy vacak buli miatt elgondolkozol azon, hogy megölöd a magzatodat, mert esetleg nem fogsz beleférni az álomruhádba, akkor még neked nem való gyerek. Az esküvő csak egy nap, gyorsan elmúlik, a gyerek viszont egy életre szól. Nagyon nem egy kategória.
Csak aztán meg ne bánd a döntésed, ha majd vége az esküvőnek, és másnap felébredsz és elgondolkozol azon, hogy ennyi volt, ezért ölted meg a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!