Ha nagyon szeretnéd ezt a babát megteszed érte és nem szivod többet.
2009. máj. 25. 09:08
2/18 anonim válasza:
Gondolj arra a kis emberkére ott a pocakodban.Milyen kis védtelen, és ő is kap abból a fránya cigiből, gondolj csak bele.Én ezért a látványért nem tudnék rágyújtani, vagy olyat tenni amivel árthatok neki.Mindenképp tedd le.
2009. máj. 25. 09:11
3/18 anonim válasza:
Ha nem is teszed le, próbálj naponta csak 1-2 szálat szívni.
Engem a férjem beköpött a nőgyógyászomnak. (kb 5 öt szívtam)
A doki azt monda , hogy kettőnél többet ne szívjak.
Ezt be is tartottam. Reggel, meg 4 óra körül.
2009. máj. 25. 09:15
4/18 anonim válasza:
Szia!Én is dohányoztam.Amikor megtudtam,hogy babát várok azonnal letettem,majd pár hét múlva már utáltam a szagát is!
8 hetesen elhalt a babám,2 hete műtöttek.
Azóta is bánom már,hogy amikor próbálkoztunk még nem tettem le.....!
Tudom,nem emiatt van!De akkor is!
Azóta sem dohányzom mert készülök testben és lélekben is a következő babára!
Gondolj te is arra,hogy ő is szívja!Egyél a cigi helyett egy almát! :))) az mind a kettőtöknek jól esik!
Boldog babavárást!
2009. máj. 25. 09:22
5/18 anonim válasza:
Szia!Akaratero kerdese meg hogy mennyire vagy tudataban annak hogy a gyermeked szenved ott bennt!Hiszen mar dobog a szive es most fejlodnek a szervei!Es vannak olyan betegsegek amit semmivel nem tudnak kiszurni,gondolom nem akarsz eleted vegeig lelkiismeretfurdalassal elni.Viszont lehet hogy szerencses leszel es makk egeszseges gyereket szulsz de egyszer csak asztmas lesz,vagy ami szamomra a legborzalmasabb:a bolcsohalal!!!A TE DONTESED
2009. máj. 25. 09:31
6/18 anonim válasza:
Nekem is könnyű volt leraknom, a szervezetem egyszer csak utálni kezdte, megváltozott az íze és a szaga is, és mások füstjét se tudtam elviselni. Szerintem nem okolható egyértelműen a cigi a vetélésért, más okai is lehetnek, de azt nem kell bánni, vetélés ugyanis akkor következik be, ha valami nem volt rendben a babával, és akkor jobb ha elmegy, mintha a fogyatékosan születik.
Én a biorezonanciát javaslom, bár azt nem biztos hogy terhesen elvégzik. Nem egy bonyolult művelet csak ülni kell, de terhesen ... hát nem tudom
itt olvashatsz róla. Szülés után nem sokkal viszont visszaszoktam, de ez a módszer segített. Sok sikert!
2009. máj. 25. 09:33
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nagyon igyekezni fogok!
2009. máj. 25. 12:00
8/18 anonim válasza:
Szia! Biztos,hogy nehéz! De gondolj bele,már most nem vigyázol a babádra,és az egészségére,mi lesz később!!! Nincs jogod károsítani más egészségét. Én is nagy bagós voltam,de amikor emgtudtam egyből letettem,és nem is hiányzik,mivel tudom hogy MIÉRT tettem le,hogy egészséges kisbabám szülessen! Egyébként a terhesség bármelyik szakaszában okzohat vetélést,koraszülést,fejlődési rendelleneséget! Gondold át!!! Meg tudod csinálni,csak AKARD!
2009. máj. 25. 12:23
9/18 anonim válasza:
Érdekes de én totál megundorodtam a cigitől mikor terhes lettem - szerencsém van. Már nem is tudom elképzelni milyen dohányozni pedig szerettem.:-)
2009. máj. 25. 14:49
10/18 anonim válasza:
nem igyekezni kell aranyom, hanem kurv@ sürgősen abbahagyni. az ilyenek minek vállalnak gyereket???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!