Milyen dolgok kellenek a korházba nekem meg a kicsinek?
Én is 30 hetes vagyok, és egy vérzés miatt bentfogtak 1 hétre, tehát tudom mi kell.-)
És jó, hogy anyáméknál voltunk, mert párom nem tudta volna összepakolni...így én is összerakom most, hogy ha bármi van, meglegyen és csak meg kelljen fogni.
Tehát amit én használtam:
hálóing legalább 2, de ha nem tudják neked cserélni, akkor vigyél 4-et. Alsónemü minél több, bár lehet mosni is, de napi 2-vel számolhatsz nyugodtan. Törölköző fürdéshez, és egy kisebb kézmosáshoz. Szappan, mert az nincs bent, WC papír, mert az sincs. Papírzsepi, akasztós tusfürdő, hogy ne kelljen hajolgatnod, ha 5 nap alatt kell, akkor sampon-hajszárító, hajgumi szüléshez és fürdéshez, ha hosszabb a hajad. Evőeszköz, füles pohár, egy tányér is jól jön néha, szalvéta. Pipere: arckrém, fülpálcika, tonik,testápoló, szőlőzsír.. ki mit használ. LEgyen nálad innivaló, ásványvíz, rostos, valami rágnivaló ( a kaja néha kiegészítésre szorul) jó ha van zöldség nálad, paradicsom , paprika, és egy doboz vaj, mert a száraz kenyér mézzel nem az igazi.-)Legyen papucsod, amiben fürödni tudsz, köpenyed, ha ki kell menni a szobából. Szülés utánra kell vinni betétet, nyugodtan vihetsz nagyobbat. Fésüd is legyen, meg ha szedsz valami gyógyszert, tablettát (vas, magnézium, elevit...)Vihetsz könyvet is, bár baba mellett már nem hiszem, hogy nagyon kelleni fog. Mobiltelefon, töltővel, vagy óra.
A babának kórháza válogatja, de általában kérnek pelenkát, és popsitörlőt. Ruha csak hazavitelre kell, de a te kórházadban kérdezz rá.
És kell még a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat-ha van, ha nincs, az apasági nyilatkozat.
Ennyi jut eszembe hirtelen, de ha van kérdésed, írj privibe bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!