Azt szeretném, ha olyan hölgy írna akinek már volt több vetélése (elhalt terhesség)? Hogyan vizsgálták ki? Mi lehet az oka?
Nekem egy elhalt terhességem volt, 10 hetesen vették észre hogy 6 hetesen elhalt a baba! Akkor is azért mert picit véreztem s bemenyünk éjszaka az ügyeletre!Sok oka lehetett, 6hetesen vizsgàlt meg a doki kézzel /többet nem engedem/olyan melom volt ahol, nehezet is kellett cipelnem, azon a héten rugtak ki /mert a fönök megtudta hogy terhes vagyok/ vagy mert beteg lett volna a baba!
Egy ismimnek 3x volt vetélése 4. sikerült a baba!
Anyososmnak 6. vagy 7. alkalommal sikerült a terhesség, ugy hogy összevartàk a méhszàjàt! Van még esélyed!
Mi is most probàlkozunk, én az Elevitet szedem, de ha elfogy a Gravidiàra akarok àtàllni, mert abban van jod is!
Szia.Nekem is volt egy hat hetes, és sajnos egy későbbi magzatelhalásom is.Nekem a második után csináltak komolyabb vizsgálatokat.
Voltunk genetikai tanácsadáson, spermavizsgálaton, hormonvizsgálaton.Minden rendben volt.Most már 26 hetes km. vagyok, és minden rendben.Szóval igazán nem lehet tudni hogy mi lehetett, nálam sem tudtak mit mondani.Valszínű nem lett volna egészséges a pici.Szelektált a természet.De nálad is kellene vizsgálatot csinálni, mert lehet hogy van valami speciális probláma, amint tudnak segíteni, és akkor végre sikerülhet.Menj el endokrinologushoz, remélem jól írtam, hátha kiderülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!