Terhesen lehet/szabad Mekikaját enni? Vagy kifejezetten tilos valamiért?
Nekem is volt ilyen,csak en a burgeres kajat kivantam. En heti egyszer engedelyeztem magamnak,mert annyira kivantam,hogy mar szinte mast nem is akartam enni,mert mas nem esett jol.Terhessegem elott kb 0,5-1 evente egyszer ettem ilyen kajat,amikor megkivantam.
Szerintem hulyeseg,hogy vannak etelek es italok amiket nem lehet fogyasztani,mert terhes vagy. A mertekletesseg a fontos.
En mindent eszek es iszok terhessegem alatt es amugy elotte is a csapviztol a kolaig illetve a hamburgertol a gyumolcsig.Nem koplalok,nem sanyargatom a lelkem es egeszseges vagyok en is es a babam is.
34 hkm
Fú, a fiammal rendszeresen egy sajtburiért be kellett mennem munkából haza, mert az "elmegy a gyereked" mondás tipikus esete voltam. Szó szerint éreztem a számban a kaját...
A súlyommal és a cukrommal hála nem volt baj, a bébi meg jólérezte magát bent.
15-os! Nemregen ettem big mac szendvicset, mert megkivantam a meki elott setalva. Gondoltam legkozelebb magamnak keszitem el, ugy talan egeszsegesebb, ezert hazahoztam a dobozat, es itthon vettem eszre, hogy maga a szosz, ami benne van, az titkositott recept, igy is van rajta a dobozon. Akkor ki is dobtam, de majd ha legkozelebb veszek, akkor lefotozom. Pont a szosz az ami erdekelt volna, amiatt kulonleges nekem a szendvics. :) Aztan lehet hogy csak jol beneztem valamit, most mar tenyleg elbizonytalanodtam. Amugy kulfoldon elek, lehet hogy csak itt van igy?...
Egyebkent nem veszek minden nap szendvicset, kb. 3 havonta egyszer eszem akkor is vizzel es salataval kerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!