33 hetes vagyok és már nagyon félek a szüléstől. Mi lesz ha nem jutok el a kórházba és út közbe kipottyan a babám vagy ha nagyon fog fájni, mert sajnos nincsen fogadott dokim. Csak én tartok ennyire a szüléstől?
Először is nyugodj meg,nem kell annyira félni a szüléstől.
Nagyon nagy szerencséd lenne,ha csak úgy kipottyanna az a baba:):)A kórházat gondolom Te ismered,hogy milyenek a dokik,biztos oka volt ha nem fogadtál,biztosan ellátnak normálisan ügyeletbe is(nálunk sajnos nem így van).
Nem mondom,hogy nem lesz fájdalmas,de nagyon nagyon megéri.Meglátod életed legszebb élménye lesz a babád világra jövetele.Készülj rá örömmel boldogan,és ne rettegve.Minden jót,könnyű szülést.
3 gyerekes anyuka.
Ne aggódj,ez azért kicsit hosszadalmasabb folyamat annál,hogy csak úgy "kipottyanjon útközben".Azt nem tudom garantálni,hogy nem fog nagyon fájni,de ha lelkileg erős maradsz és nem hagyod el magad,úgy könnyebb átvészelni.Nem a dokin múlik a dolog,mert a fogadott orvosban is lehet nagyon csalódni.Ne hagyatkozz másra,légy erős és kitartó,ez a fontos.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!