Terhesség ez normális lécci irjatok?
még mindig első, vagyok:
13 hetesen nem biztos hogy ez a barnázás normális, ha eddig nem volt ilyen. Én a helyedben felhívnám az orvosom(ha van), vagy a kórházat ahol szülni fogsz, ott segítenek.
Szia!
Én 6 hetesen nagyon véreztem, azt hittem vetélés. Nem tudták megmondani mitől van, csak pihenésre "ítéltek". Két hétig itthon voltam, aztán visszamentem dolgozni, most 24 hetes vagyok és nincs semmi probléma.
DE! 13 hetesen azt mondta a dokim, hogy semmilyen vérzés nem megengedett, ha tapasztalom mielőbb keressem fel.
Azt mondta azért ne ijedjek meg nagyon, mert lehet "csak" egy felfázás, vagy hormonelégtelenség.
Jajj, igen. A vérzés után még hetekig barnázgattam, mert volt haematomám a pici mellett. Az ürült kifele, egy pár hét alatt el is tűnt.
Görcs: ha nagyon görcsölsz sztem az nem jó. De nekem is fájt a hasam, a méhnövekedés miatt - én kicsit pánikoltam miatta, utólag kiderült nem kellett volna. Ez az első 3-4 hónapot végig kíséri gyakran.
Remélem tudtam segíteni.
Pihenj sokat sokat, és sztem magnéziumot. Nekem is csak ezt ajánlották a " vérzéses" UH után. De mielőbb menj orvoshoz.
Szia!
Mi történt azóta veled? Jól vagytok?
Nagyon kíváncsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!