Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki elso terhesegel vernyomaso...

Aki elso terhesegel vernyomasos volt es vizesedet az a masodiknal is igy jart? Ha igen akkor hanyadik hetol kezdve? Ha pedig nem hogyan kerultetek el?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, nekem az elsonel 30-32-dik hettol kezdett magas vernyomasom lenni (140/90) es vegig a szulesig megmaradt. Akkor nem kaptam ra gyogyszert, csak a szuleskor es szules utan.

Most a masodikkal 28-dik hettol magas vernyomast mertek (148/95)+feherje a vizeletben (ez az elsonel nem volt), kaptam vernyomas csokkentot, azota visszament normalisra a vernyomasom (102/72), nincs feherje a vizeletben. vegig kell szednem mostmar a vernyomascsokkentot szulesig. Azt mondta az orvos, hogy nem nagyon lehet elkerulni, alkati dolog, kinek hogy reagal a szervezete. Szules utan varhatoan megint minden vissza fog allni normalisra, ez a hormonok es a plusz suly miatt van.

2012. jan. 6. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy volt nekem is mint elsőnek csak első el 38.heten jött ki másodiknál 30.tol + nekem is volt fehérje egyszer a másodiknál de vizesedes nem . Az elsőnél viszont volt víz rendesen. Nézd a vernyomasod soszegenyen egyel és ügyel sok vizet. Ja és persze ha tudsz pihenjen bár en ezt nem tudtam a nagyfiam mellett
2012. jan. 6. 19:01
 3/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat!!!Es ti rendesen szultetek meg a babakat?Vagy csaszaral?En elso terhesegemnel 220/100 vernyomasom volt es csaszaral szultem most meg csak 20 hetes vagyok de nagyon felek hogy ismet magas lessz es hogy megin csaszar lessz a vege!!!
2012. jan. 7. 08:49
 4/6 anonim ***** válasza:
elso vagyok:csaszarral szultem az elso babamat, szerintem most is az lesz, hacsak szepen, gyorsan magatol meg nm indul 40-dik het elott. A doki szerint ha nem indul meg magatol es nem halad gyorsan a szules, akkor a vernyomas es a korabbi csaszar miatt csaszar lesz megint.
2012. jan. 7. 10:08
 5/6 anonim ***** válasza:
második vagyok, nekem természetes volt mindkétszer bár a második indított mert nem voltak elég erősek a fájásaim. De szerencsém volt mert a gyógyszer nekem levitte rendesen, elég volt a napi 3 dopegyt, igaz az elsőnél még szülés közben is adták. Mondjuk ennyire magas nekem sosem volt.
2012. jan. 7. 10:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a kedvesegeteket es a valaszokat!!!
2012. jan. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!