Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek tetszik az Antónia...

Nektek tetszik az Antónia név? Ha igen miért? Hogy lehet becézni Toncsi, Tóni. Vannak még?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engem így hívnak. Nem mindenkitől fogadom el a becézést, így mindenki a teljes nevemen szólít. A Tónitól, Toncsitól rosszul vagyok. Antókának, Tóniának, Tonkának becéz az a 4 ember, akitől elfogadom.
2012. máj. 19. 12:09
 12/15 anonim válasza:
Toncsi, Toncsika :)
2013. aug. 31. 00:26
 13/15 anonim válasza:
Én az egyik Atónia ismerősömet Toncsának becézem :))
2015. okt. 28. 18:27
 14/15 anonim válasza:
Engem úgy hívnak.2 nagyon ritka és szép nevet kaptam.Antónia Leila :) Nagyon szeretem mindkettőt,mert egyedi és ritka.Jó a csengése..Toncsinak,Ancsinak becéznek.Papám Tóninak hívott valamikor,de azt nem szerettem.Az túl fiús..
2017. márc. 11. 16:10
 15/15 Nia11 válasza:
Az én nevem is Antónia. Szerintem szép név, de magamon viszont gyűlölöm, mert a szüleim választották. Emiatt inkább Nettinek, vagy Toncsinak hívnak. Régen voltam Nia meg Anti is de ezeket utáltam, mert Niának az anyám hívott, az Antiról meg apukám ugrott be, mert Antalnak hívják. :D
2017. ápr. 26. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!