Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire kell számítanom 12...

Mire kell számítanom 12 hetesen? (kérlek segtsetek, fontoslenne avéleményetek! )

Figyelt kérdés

ma voltam 12 hetes ultrahangon.a magzati értékekjók azt mondta a doki (BPD:22mm AC:64mm FL:9mm,nyaki redő:3mm alatt normális)

de a lepény a mellső falon tapad ,mélyen.a doki azt mondta erre hogy pihenjek,kíméljem magam,ne emeljek nehezet és hogy akövetkező ultrahangig házasélet tilalom.azt is mondta hogy ez még rendeződhet 19 hetes ultrahangig,mármint a lepény jó helyre kerülhe addig ahogy nő a méh.

kíváncsi lennék a véleményetekre illetve a tapasztalataitokra.kérlek titeket,fontos lenne mert kicsit aggódom.

aztméghozzá teszem hogy amásodik terhességem,van egy 3 éves kislányom és vele semmi gondnem volt terhesség alatt,38 hétreszületett egészségesen.

2012. jan. 4. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Biztos az baj,hogy a mellső falon tapad? Nem inkább az,hogy fedi a méhszájat? Mert pusztán azért,hogy elöl tapad nem szoktak pihenésre inteni. Nekem is ott tapadt, semmi gond nem volt. Dolgoztam a 32. hétig, végig éltünk házaséletet stb.

Nem lehet,hogy félreértetted?

2012. jan. 4. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Előző válaszolónak.

Az, hogy "mélyen" azt jelenti, hogy rálóg a méhszájra.

Nekem is így volt, de nem mondták, hogy pihenjek meg tilos a házasélet meg ilyenek. Csak annyit mondtak, hogy idővel feljebb fog kerülni ahogy növekszik a méhem. Nekem az első terhességnél volt ilyen, nem is lett semmi gond. Emiatt szerintem felesleges aggódni.

2012. jan. 4. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt,hogy mélyen nem figyeltem, csak,hogy elől.
2012. jan. 4. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:

ugyanilyen szituban vagyok,13hetes,mellső méhlepény 2.terhesség :)

csak nekem hálistennek normál helyen van a méhlepény.

2012. jan. 4. 13:59
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válaszokat!

igen tudom hogy amellső fal az önmagában nemgond.hanem az hogy mélyen tapad.azt nemmondta a doki hogy azt jelenti hogy rálóg a méhszájra.hát nekem mondta hogy kímélet,pihenés, no szex, ne emeljek nehezet....

remélem idővel változik a helyzet és minden rendben lesz.

megpróbálok nem aggódni.majd jobban odafigyelek hogy ne erőltessdem túl magam.

2012. jan. 4. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:

barátnőm van ilyen helyzetben vagyis volt, neki is mellső falon tapad és mélyen, visszament egy pár hét múlva kontrollra és ugyanúgy mellső falon tapadt, de már nem mélyen hanem normál tapadású, és neki se lehetett házas életet élnie, sőt még sokat sétálnia se

25 hkm

2012. jan. 4. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem is mélyen volt 12 hetesen, de most már nincs (21. hét), tehát nyugodj meg, nem lesz semmi baj, ilyenkor ez még semmit sem jelent!:)
2012. jan. 4. 14:46
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm abíztatást!

azelső terhességemnél mint írtam semmigond nem volt.a lepény ahátsó falon tapadt,jó helyen.

csak annyira drasztikusan hangzott amikor adoki mondta hogy kímélet,nem emelhetek nehezett meg hogy házasélet tilalom a köv. ultrahangig.azt hittem hogy ez nagyon nagy gond.

tehát ez nem feltétlen jelent rosszat ahogy a válaszokból kivettem,de jobb az elővigyázatosság!és figyelni is fogok.remélem7hétmúlva minden rendben lesz!

2012. jan. 4. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!