Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor célszerű az első vizsgál...

Mikor célszerű az első vizsgálat a nődokinál?

Figyelt kérdés
UH-n már voltam, ahol megállapították a terhességet, most 7+5 hetes terhes vagyok. Nem gond, hogy nődoki még nem látott? A gond az, hogy még nem találtam orvost magamnak, az előzőhöz, akinél a Kislányom született nem tudok visszamenni.
2012. jan. 4. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez furcsa. Vizsgálat nélkül volt UH? Először mindig doki vizsgál, majd küld el vagy csinál egy uh-t. Ha nem találtál még orvost akkor menj el az sztk-ba, vizsgáljanak meg.
2012. jan. 4. 10:55
 2/7 A kérdező kommentje:
A férjem uh gépeket értékesít, így nem volt nehéz ismerőst találni, aki megállapította a terhességet.
2012. jan. 4. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:

De jó neked kedves Kérdező! :)))))

És ti csináltátok otthon magatoknak vagy hogy???? :)))

Amit tanácsolni tudok az az,hogy ahol laksz ismerősöktől érdeklődj,hogy ők kihez járnak és megfelelő választás után látogasd meg a megfelelő dokit.

2012. jan. 4. 11:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Az előzőnél volt olyan is, hogy bekukucskáltunk. :) De ezt profi szonográfus csinálta.
2012. jan. 4. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:

De buli! :DDDDD

köszi a választ! :DD

És mit láttatok a mostani uh-n?

2012. jan. 4. 11:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Volt már embrió is, CRL-re 2 mm-t írt a doki. Meg volt szívhang, azt hallgattuk.
2012. jan. 4. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem máig nem volt nőgyógyászati vizsgálatom, csak UH-k.

24 hkm.

2012. jan. 4. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!