A Cola most akkor árt vagy nem? Nagyon ritkán iszok de néha igen. Amúgy meg Cola Light-ot iszok!
Már így is sok mindentől meg vagy most fosztva úgymond,szerintem ne kínozd magad még ezzel is,nyugodt lelkiismerettel igyál meg egy jó pohár light colát.Egészségedre!
Elözö 29 hetes kismami
engem is lepontoztak...biztos elvezik...
amugy itt irtak meg regebben,hogy ha mar a kismama colat akar inni akkor ha egy mod van ra ne a lightot valassza,de a te eseted mas ha cukros vagy.
Latom itt is jartak a lepontozok!
Kerdezonek:nekem olyan eros rosszul leteim voltak az elso harom honapba h ha nem iszok par korty hideg kolat akkor valoszinuleg baj lett volna.Az mindig helyretett egy kis idore,akkor birtam enni par falatot es inni par kortyot.Amugy lehet h kiszaradtam volna.
Persze tulzasba sem jo vinni.De neha egy kicsi nem fog artani hidd el.Ennyibol se a csoki se a kave nem egezseges es fogadni mernek h a kedves lepontozok is fogyasztjak valamelyiket legalabb.
Anyukam mind az 5-unkel vegig kavezott(napi ket cseszevel) es mind az 5-en teljesen egezsegesek vagyunk.
Mondjuk en mar a kave szagatol is rosszul vagyok igy terhesen,pedig kene kicsit innom mert alacsony a vernyomasom.
Szep babavarast neked!
36 hetes kismami
Köszi a sok választ! Vannak lepontozók??? Durva!
A Kv ról én is lemondtam inkább most már hogy cukrom van! És tényleg nem iszok sok colát! Biztos hogy jobb mint a cigi:)!!
ha elmegyek mc donalds-ba lemegy fel liter is,föleg hogy nagyon kivanom az ilyen kajat mostanaban,teljesen hülyeseg hogy nem lehet inni kolat,meg 1 pohar vörösbor is egeszseges ugy hallottam terhesseg alatt is.persze figyelni kell a cukortartalma miatt,de szerintem napi 3dl teljesen jo.annyi mindent irnak hogy ezt meg azt nem szabad,ha figyelnel ra gyakorlatilag zöldsegen elnel meg gyümölcsön.amit kivansz azt meg kell enni.en 20 hetesen ezt az elvet vallom,a kicsim pedig szepen növekszik.en nem tartom be a "tilalmakat"
sok boldogsagot a babahoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!