Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8+4 hetesen hasfájás? Lehet baj?

8+4 hetesen hasfájás? Lehet baj?

Figyelt kérdés

Ma elkezdett nagyon fájni a hasam, olyan mint amikor nem tudok WC-re menni vagy (elnézést) pukizni. Ha állok/sétálok akkor semmi, ha ülök akkor viszont nagyon rossz.

Szerintetek lehet baj?

(Első babás vagyok, így lehet, hogy kicsit túlaggódom)

2012. jan. 3. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez természetes. Mensis görcsök, mindjárt megjön érzés, puffadás, émelygés hányás stb. mind természetes tünetei a terhességnek. Ne aggódj, minden rendben.
2012. jan. 3. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi baj, ne aggódj, ez természetes! Ha vérzéssel társul a görcs, akkor azonnal fordulj orvoshoz!
2012. jan. 3. 18:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ma reggel jobban vagyok, tegnap eggyel több magne b6-ot szedtem be és jobb lett.

Nyivlán aggódok még, mert annyi mindent lehet olvasni, hogy a 6héten még volt szívhang, a 9. már nem.. és semmi tünet nem volt :(.

Az esetek 90%-ban pozitív vagyok, de ahogy közeleg a vizsgálat egyre többször jut eszembe.

2012. jan. 4. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!