Lehetek igy terhes?
Majd írd meg, hogy kitől lett a baba :)
Ha váltogatod a partnereidet, ami saját dolgod, én nem ítélkezem, akkor legalább védekezz komolyan, és helyesen.
Ha terhes leszel, te leszel az év ribizlije a baráti körödben, hogy még abban sem leszel biztos, melyik ex szerelmed a gyerek apja.
Vagy!
Keressél még egy ex-et, és akkor te leszel a főhőse a 3 pasi, meg egy bébi című hálivúdi sikernek :)
Bocs, ha elbagatellizáltam a dolgot, igen, lehetsz terhes, mint ahogy leírták előttem.
Én minél hamarabb tesztelnék a helyedben.
10 hetes magzatnak már mindene megvan, ne akkor öld meg!
Mondjuk mindegy, az én szememben így is úgyis gyilkosság!
Én pont ezért védekeztem precízen, mert az ilyen dolgokat el akartam kerülni, és sikerült is!
Az írás stílusod alapján nem tűnsz unintelligensnek, nem is értem, mért nem tudsz védekezni!
Majd írd meg a teszted eredményét, reméljük nem vagy terhes, minden jót!
Utolsó kommentelőnek:
Nem ölném meg a babát semmi féleképpen, sőt megtartanám és örülnék is neki....megirom mindenféleképpen, hogy mi a helyzet...de azért még reménykedek, hogy nem vagyok az.
Most már belátom én is, hogy hülyeséget csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!