Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem jött meg a menzeszem így...

Nem jött meg a menzeszem így vettem egy tesztet ami pozitív lett. Két napra nehezet emeltem de nem éreztem semmit semmi fájdalmat.1 hétre rá megjött akkor most mi lehet?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Rendesen megjött? Mindenképp menj dokihoz, elképzelhető, hogy spontán vetélésed volt, de ellenőriztetni kell, nehogy bent maradjon ebben az esetben akár egy darab is.
2012. jan. 3. 14:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát tehnap éjjel jött meg és mostanáig olyan mint mikor rendesen jön meg. Annyi a különbség hogy jobban görcsölök mint eddig mondjuk ez attol is lehet hogy abba hagytam a gyogyszert ami eddig segítette a tüneteket enyhíteni...
2012. jan. 3. 14:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Mutasd meg magad a nőgyógyászodnak és mondd el neki, hogy mi történt.
2012. jan. 3. 14:34
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez bármi lehet, menj dokihoz!

De ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha egy héttel a súly emelése után kezdtél vérezi, akkor nincs összefüggésben a két dolog! Ha bajt okoz a megerőltetés, rövid időn belül bekövetkezik, nem vár egy hetet

2012. jan. 3. 14:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok még 18 a szüleim tudni fognak róla?
2012. jan. 3. 19:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen a szüleid megtudják, de arról is tudni fognak, ha gyereked lesz.

Viszont ha nem mész orvoshoz, akkor kemény komplikációk léphetnek fel!

2012. jan. 3. 19:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nem szeretném elveszíteni a babát. Esetleg ha tudtok tippeket hogy mitől lehet még akkor azt szívesen venném.
2012. jan. 3. 19:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem elvetéltél.
2012. jan. 3. 19:20
 9/12 anonim ***** válasza:

hát ezt most nem értem :/

nem mész el orvoshoz, nehogy a szüleid megtudják, de szeretnéd megtartani!

na most én vagyok a hülye vagy te tényleg azt hiszed, hogy nem fog nekik feltűnni ha nagy lesz a hasad vagy hazaállítasz egy babával?

menj el orvoshoz, én is véreztem terhesen, sokat feküdtem kórházban, harcoltak az orvosok a mindkettőnk életéért... ez nem játék

2012. jan. 3. 20:14
 10/12 A kérdező kommentje:
De elmegyek orvoshoz mindenképp. Nem szeretném hogy bajunk legyen. Megvárjam még vége a vérzésnek vagy igy is elmehetek?
2012. jan. 4. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!