Megjött a multkori menzeszem, de már 2-3hete néha fájdalmat érzek a hasamnál és 4-5napja elég sűrűn kell pisilnem. A párommal nem védekezünk. Mi lehet ez?
Szerintetek várjam meg a köv.menzeszt,hogy megjön e,mert még 3hét van amíg meg nem kéne jönnie?
Már kimutatná,ha terhes lennék?
A menstruációm vagy barnázással, vagy rózsaszínes nyákkal szokott indulni.
Ekkor pedig egy 3-4 cm átmérőjű nyákos véres ovális-gömb alakú valami távozott belőlem (székletürítéskor). A vérzés kb. fél nappal később indult. Sosem láttam ilyet (már van két gyerekem). A dokival e-mailen értekeztem. Ő megerősítette a gyanúmat, azt mondta, ha nem görcsölök tovább, és semmi terhestünetem egyébként nincs, akkor nem kell tenni semmit, "a természet elintézte".
Bocsanat, de off-olnom kell, korai vetelesnel milyen babat lattal volna? Esetleg embrio, de azt sem hiszem.
Kedves kerdezo, ha nem terhes, akkor csunya hugyuti fertozes, mindenkepp menj urologushoz, mert kesobb meddosegi problemakat is okozhat (nem nogyogyasz, hanem urologus)
18: 04
Szikhóagyagot természetesen, abban a korban még úgy hívják. Számomra a fogantatástól már "baba", bocsánat, ha Te nem így látod a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!