Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az oka annak, ha egy baba...

Mi az oka annak, ha egy baba nem fordul be? Vagyis medencevégű marad.

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ugy olvastam nemrég, hogy a köldökzsinór hossza miatt is lehet. Mert ha tul rövid, akkor amikor fordulna, nem teljes a komfortérzete, és marad. Ha hosszú, ugyanez, mert a nyakára tekeredhet. Ha meg a terhesség végén van, akkor már nincsen neki helye!
2012. jan. 3. 11:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát én már betöltött 31.hetes vagyok, a babám nem nagyon akar megfordulni, de az elejétől kezdve így is fekszik...
2012. jan. 3. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Ó, még BŐVEN van ideje befordulni!
2012. jan. 3. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Bizony, van még ideje. Nekem 35 hetesen fordult be a lányom!
2012. jan. 3. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a fiamat vártam, erre a kérdésemre az orvosom azt mondta, hogy ennek sok oka lehet. Aztán amikor a lányom is faros volt végig, akkor azt mondta, hogy lehet hogy a medencém formája miatt nem fordult be egyik gyermekem sem.
2012. jan. 3. 14:20
 6/8 A kérdező kommentje:
És császár lett? Kicsi a medencéd? -azért kérdezem, mert alapból nekem is elég kicsi, és keskeny...
2012. jan. 3. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Még befordulhat. Egyik ismerősöm 3750 g-os babát hozott a világra simán, pedig iszonyú vékony és a csípője is keskeny nagyon. Nagyon sok mindentől függhetnek ezek a dolgok.
2012. jan. 3. 15:32
 8/8 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Nem, nem keskeny a csípőm.

Igen, mindkettő gyermekem császáros volt.

2012. jan. 3. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!