Normális, ha vki a terhesség utolsó hónapjában nem hízik szinte semmit? Max.1 kg. Ettől függetlenül tud a baba rendesen hízni?
Szia!
Napok óta ezért vagyok depis...
33+5 vagyok és 3 hete egy grammot se híztam.Eddig össz.7 kg jött fel,de egyszer csak megállt.
Én is ettől vagyok készen,h rem fejlődik??!!
Eszek rendesen és mozog is,de vmiért a kilók elmaradnak...
Fel a fejjel,bizti nincs baj.
Szia!
Én egész várandósságom alatt 4! kg-t híztam, és egy egészséges 3 kg-s kislányt hoztam a világra:) Aggodalomra semmi ok, inkább örülj neki, kevesebbet kell leadnod. Nekem már szülőszobán lement a felesleg!
Könnyű, gyors szülést, jó egészséget, sok boldogságot kívánok!
Szia
Az orvosom azt mondta,h h nem hiznek semmit is elvenne a baba ami kell neki,tudna rendesen fejlodni.Persze nalam nem ez votl a helyzet sajnos,nekem dietaznom kellett.
Ne felj minden a legnagyobb rendben lesz a babaddal!
Nekem olyan 38 hetesen állt meg a súlyom és csak 42.hétre szültem meg, 40-42.hétig meg már csökkentis a súlyom olyan fél-1 kilót..
nekem azt mondták (azontúl h nem baj) hogy ilyenkor már a zsírraktárait kezdi felélni a baba túlhordáskor, szóval általában már nem hizik, vagy stagnál, vagy fogy.
56 cm lett és 3300 gramm és fiú szóval lehet hogy volt benne vmi:)
Sziasztok! köszi a válaszokat. már kezdtem megijedni, hogy vmi baj van...
idáig csak 4 kilót híztam, pedig mindent megeszem amit megkívánok... csakhát aggódtam, mert hát az első kisfiammal 15 kilót híztam és ennek ellenére alig volt 3 kiló, amikor megszületett.
remélem, most minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!