32 éves vagyok (munkanélküli) és úgy tűnik, hogy sikerült teherbe esnem (tervezett volt). A menzeszem 1 hetet késik, és van néhány terhestünetem. Közben most írták ki azt az állást, amire fél éve vártam. Egyáltalán jelentkezzek az állásra?
Az interneten rendelt terhességi teszt a héten fog megérkezni, így a hétvégére az állapotomról már pontosabb eredményem lesz.
Közben meg itt van ez az állás, amire nagy eséllyel sikeresen is pályázhatnék (korábban már beszéltem a ottani főnökkel, hogy rám számítanak).
Arra viszont készülj fel, hogyan fogsz hárítani, mert bár nem szabadna, mégis mindig megkérdezik, hogy mikor szeretnél gyereket. Pl. jelenleg a munkát tartom fontosnak, erre az álláskiírásra fél éve várok, nyomon követem a cégük alakulását, stb, stb, stb. Szóval ne hazudj, de hozzál fel egy olyan témát, amire "lecsapnak". Mert ha csak annyit mondasz, hogy most a munka a fontos és pont, akkor könnyen lehet, hogy mégegyszer rákérdeznek és akkor már nem tudsz kibújni a válaszadás elől.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!