Ciklus végi "akcióból" terhesség lehet vagy csak késik?
1,5 hete késik a mensim és 3 25-ös tesztem negatív!
A folyásom hol hígabb,hol sűrűbb de se barnázás,se rózsaszínezés nem volt!
Pár napja a mellbimbóm érzékenyebb,és görcsölgetek!
Ma reggel kicsit émelyegtem és egész nap leragadt a szemem,de fizikailag nem érzem magam fáradtnak!
Lehet hogy ez baba csak nincs elég HCG-m még vagy higgyek a teszteknek és simán késik?Ami nem jellemző egyáltalán!!!!!
Nem stresszelek többet mint máskor,nem ért semmi érzelmi változás!
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
Olvasgattam a teherbeesés rovatba és azt írták legtöbben hogy ciklus végén szinte lehetetlen a baba mert hogy nincs peteérés...(mensi előtt 4-5 nappal)
Aztán olvastam másik fórumot ott a nők 80%-a támasztja alá az ellenkezőjét,hogy igen is úgy egy nagy csomóan teherbe estek...szóval nem tudom mit gondoljak!:S
Ha azt számolom akkor kb most telt le az a 10-12 nap amíg beágyazódhatott....akkor lehet hogy egy 10 tesztet meg kéne próbálnom?
Szia
Szerintem lehetsz terhes.
Testvéremnek október 12-én volt meg utoljára.
Kimaradt a mensije,csomó negatív tesztje volt.
November 22-én lett pozitív a teszt.Tehát a 43-ik napon.
Volt dokinál,és ő is azt mondta,hogy szinte 1-2 nappal a mensi előtt lett terhes.
Ezáltal a baba is kisebb 2 héttel.
utolso valaszolom:
vissza vezetve akkor november 12 lett volna a kovetkezo mensije tesodnak,tehat mondjuk 10.-en jott ossze a baba,igy van??
akkor o az akcio utan mar 12 nappal pozit tesztelt....
igy jol ertettem?milyen tesztet hasznalt?
nekem ciklus végén volt peteérésém,és itt a baba a pocakomban.
13+4hkm
10.35-ös vagyok,november 10-re nem várta,30 napos ciklusai vannak.
Igen november elején esett teherbe.
Lily teszt mutatta ki neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!