27 hetes körüli kismamák, ti hogy vagytok? Csak én vagyok ennyire pocsékul?
25 hetes és pár napos vagyok. Teljesen kész vagyok, idegileg fizikailag stb. A lányom korábban született 6 héttel ezért most úgy vigyáznak rám mint a hímes tojásra. Minden héten injekcióra járok a kórházba. Most múlt el a hüvelygyulladásom de most úgy érzem egy kicsit fel vagyok fázva. Alig bírok aludni, fáj a hátam néha keményedek, folyton csak aggódok és számolom a napokat. Ezektől a 20as hetektől féltem félek nagyon, mert aki már megjárta a koraszülött osztályt az tudja mi forog kockán. Állandóan csak a nődokihoz mennék legszívesebben hogy zárt vagyok e. Csak az éltet hogy csütörtökön mehetek hozzá és elsírhatom a valós vagy már lehet hogy csak beképzelt bajaimat.
A legjobb az egészben hogy mióta terhes vagyok a kislányom 4 hetente beteg, de nem kicsit és mindig elkapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!