Ha nincs előtejem, azt jelenti, hogy nem lesz tejem a szülés után?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, és kb 2-3-hete nem jön már az előtej. Tudtok valami "trükköt" hogy beinduljon majd?
Köszi a válaszokat!
B.U.É.K mindenkinek
2012. jan. 1. 11:21
1/10 anonim válasza:
Nincs összefüggés, lesz tejed nyugodj meg.
BUÉK neked is.
2/10 anonim válasza:
ha nincs előtejed az semmit nem jelent. Nekem sem volt soha, de félórával a szülés után belőtt és 1-1 évig szoptattam. De ismerek olyat aki terhesség alatt fürdött a tejben, annyi volt, de utána 2 hónap alatt elapadt
3/10 anonim válasza:
Be fog indulni, minden rendben lesz. Nincs összefüggés ilyen értelemben.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Remélem beindul majd!
2012. jan. 1. 11:41
5/10 anonim válasza:
nekem csak a szülést követően 2.napon lövelt be volt tejci bőven egyél egészségesen én még teát ittam.
6/10 anonim válasza:
Nem jelenti azt, nekem sem volt. A kislányom 16 hónapos, és még mindig szopizik esténként. 8 hónapig tejadó is voltam. Mindezt úgy, hogy engem anyukám 3 hétig tudott szoptatni. Szóval nem genetika, ne aggódj, lesz tejed. :-)
7/10 anonim válasza:
Semmi trükk nem kell hozzá. Nekem sem volt előtejem, mégis tudtam szoptatni 14 hónapig. BUÉK!
8/10 anonim válasza:
Az első terhességemnél volt előtejem, viszont egyáltalán nem tudtam szoptatni.
Most 35 hetes terhesen még egy csepp sem volt, nagyon remélem, hogy fogok tudni.
9/10 anonim válasza:
Nekem 23 hetes terhesen mar volt elotejem, megsem tudtam szoptatni. Szules utan egy honapig egesz nap csak szoptatni probaltam meg fejtem, gyogyszert is kaptam ra, megsem indult be. Szoval semmi osszefugges nincs.
10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!
2012. jan. 2. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!