Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent a diagnózis?...

Mit jelent a diagnózis? Aggódom! Kérem aki ért hozzá segítsen!

Figyelt kérdés

Az uterusban egy 12 mm-es petezsák látható, válaszfal láth.

b.o. norm adnex, Dougl foly. nincs

j. adnexumnak megfelelőenb egy 34x23 mm-es echodens képl. benne egy 7,3 mm petezsákszerű képl.

Grav.s.7

Gemini?

Grav. extraut. ?

Szimultán terhesség?

2009. máj. 21. 17:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy cysta az egyik. Szerintem azért is kérdőjelezte meg. Végülis olyat már hallottam, hogy a "cystáról" kiderült hogy másik baba. Szóval fordítva is lehet.
2009. máj. 21. 18:07
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem akár Sztk-s, akár magán doki, el kellene magyaráznia, hogy mit ír a papírra. Mi alapján számolta a 7 hetet? Hüvelyi, vagy hasi ultrahangot csinált?
2009. máj. 21. 18:10
 13/24 anonim ***** válasza:

Negyedik és utolsó előtti vagyok

Mindenképp írj, hogy mit mondott a doki! Szorítok, hogy jó hír legyen!

2009. máj. 22. 11:42
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
minek kell lepontozni a normális és IGAZ válaszokat. mi csak a kérdésre válaszoltunk......
2009. máj. 22. 12:47
 15/24 anonim ***** válasza:

Na? Izgulok!

Egy ismerősömről kiderült, hogy lehet hasonló helyzetben van. Lehet ő is méhenkívüli, csak még olyan pici, hogy nem találják hol van beágyazódva.

2009. máj. 23. 19:15
 16/24 A kérdező kommentje:

Csütörtökön megyk uh-ra akkor kiderül mi van. Továbbra sincs semmi tünetem...

Az sztk-s doki mindkét módon megnézett...

2009. máj. 26. 08:02
 17/24 anonim ***** válasza:
majd szorítok neked de írj hogy mi van :)
2009. máj. 27. 15:47
 18/24 A kérdező kommentje:
Rendben pénteken jelentkezem, hogy mi történt!Köszi a drukkot!
2009. máj. 28. 08:09
 19/24 A kérdező kommentje:

Megvolt az Uh tegnap. Mindne rendben találta doki, már pulzálást is láthattunk!!!Most vagyunk 5 hét 5 naposak!!!Nagyon rendes volt a doki, kb 20 percig magyarázott mindent a párom is ott volt, édesem megszeppenve hallgatta!!!Nagyon boldogok vagyunk!

Az sztk-s doki, meg örüljön, hogy visszafogtam a párom, hogy ne borítsa rá az asztalt!Azt hiszem az sztk-s dokikat mostantól nagy ívben el fogom kerülni!Köszönöm midnenkinek a segítséget és a bíztatást, és remélem tanulsággal szolgáltam az esetemmel másoknak!

2009. máj. 29. 09:22
 20/24 anonim ***** válasza:
És ikrek? Vagy egyedül van?
2009. máj. 30. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!