Miért nem erősödik a teszt? Mitől lehet ez? Lehet, hogy baj van?
Sziasztok!
November 29.-én volt az utolsó mensim. December 27.-én este csináltam egy x-epil tesztet, ami halvány, de látható pozitív lett. Csináltam még egyet reggel is, az is halvány lett. Csináltam ezután még egy Gabriel és egy gravi-hcg tesztet, mindegyik pontosan ugyan olyan halvány. Gondoltam én vagyok a türelmetlen és vártam ma reggelig, csináltam megint egy x-epil tesztet reggel, de ez is halvány, sőt még lehet halványabb mint az eddigiek. Jártam már így. Nem rég volt egy vetélésem, akkor 6 hetes voltam és halványodtak a tesztek, majd végül kórházban fejezték be. Most is ez a helyzet vajon? vagy én vagyok a türelmetlen és várnom kellett volna egy hetet a következő tesztel? ( az előző vetélésem miatt csináltam ilyen sokat) Valaki esetleg volt hasonló helyzetben, hogy csak halvány tesztjei voltak és még is ott volt, megmaradt és megszületett a babája?
Köszönöm a válaszokat!
Szép napot mindenkinek!
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok,de hasonló cipőben járok.
Nekem nov 26-án volt meg, dec 24-én (szombaton) kellett volna megjöjjön.se híre se hamva...kedden teszteltem halvány pozitívat.majd csütörtökön ugyanez 2 féle teszttel, és ma reggel újra halvány pozitív.Már egy hete késik ennek erősnek kéne lennie....
Úgyhogy a válaszokat én is várom, remélem a babáinknak (ha vannak tényleg) semmi baja...
Én már jártam így...
Tesztelgettem szép halvány pozikat, de nem erősödtek.
Majd másfél hét késés után megjött. :(
Szerintem ilyenkor az van,hogy elkezdődik valami de nem megfelelő a beágyazódás és....
Kívánom,hogy nektek ne ez miatt legyen!!!
Buék!
Itt látszik, hogy mennyire tág a hcg érték úgy általában, szóval ez nem feltétlenül jelent rosszat.
HCG szintek:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
Nagyon drukkolok, minden jót, boldog új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!