Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem erősödik a teszt?...

Miért nem erősödik a teszt? Mitől lehet ez? Lehet, hogy baj van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

November 29.-én volt az utolsó mensim. December 27.-én este csináltam egy x-epil tesztet, ami halvány, de látható pozitív lett. Csináltam még egyet reggel is, az is halvány lett. Csináltam ezután még egy Gabriel és egy gravi-hcg tesztet, mindegyik pontosan ugyan olyan halvány. Gondoltam én vagyok a türelmetlen és vártam ma reggelig, csináltam megint egy x-epil tesztet reggel, de ez is halvány, sőt még lehet halványabb mint az eddigiek. Jártam már így. Nem rég volt egy vetélésem, akkor 6 hetes voltam és halványodtak a tesztek, majd végül kórházban fejezték be. Most is ez a helyzet vajon? vagy én vagyok a türelmetlen és várnom kellett volna egy hetet a következő tesztel? ( az előző vetélésem miatt csináltam ilyen sokat) Valaki esetleg volt hasonló helyzetben, hogy csak halvány tesztjei voltak és még is ott volt, megmaradt és megszületett a babája?

Köszönöm a válaszokat!

Szép napot mindenkinek!

2011. dec. 31. 07:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok,de hasonló cipőben járok.

Nekem nov 26-án volt meg, dec 24-én (szombaton) kellett volna megjöjjön.se híre se hamva...kedden teszteltem halvány pozitívat.majd csütörtökön ugyanez 2 féle teszttel, és ma reggel újra halvány pozitív.Már egy hete késik ennek erősnek kéne lennie....

Úgyhogy a válaszokat én is várom, remélem a babáinknak (ha vannak tényleg) semmi baja...

2011. dec. 31. 07:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én már jártam így...

Tesztelgettem szép halvány pozikat, de nem erősödtek.

Majd másfél hét késés után megjött. :(

Szerintem ilyenkor az van,hogy elkezdődik valami de nem megfelelő a beágyazódás és....

Kívánom,hogy nektek ne ez miatt legyen!!!

Buék!

2011. dec. 31. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is lehetséges az, hogy terhes vagy, de nem egészséges. Azért ilyenkor már tényleg erős pozitívat kellene mutatnia, főleg reggel. Viszont olvastam már olyan válaszokat is, hogy sosem teszteltek erőset, még is minden rendben volt. Úgyhogy még lehet bármi, szerintem ne tesztelgess mostmár, jövő héten menj el orvoshoz.
2011. dec. 31. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt látszik, hogy mennyire tág a hcg érték úgy általában, szóval ez nem feltétlenül jelent rosszat.

HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119

10.nap min. 17- max. 147

11.nap min. 33- max. 220

12.nap min. 33- max. 429

13.nap min. 70- max. 750

14.nap min. 111- max. 1690

Nagyon drukkolok, minden jót, boldog új évet!

2011. dec. 31. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor volt ilyen amikor cistám volt.Halvány pozi teszt mensi sehol. :(
2011. dec. 31. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!