Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek erősödik a jós...

Szerintetek erősödik a jós teszt? Már több mint két éve babát szeretnénk. Ez az első hogy használok ovu tesztet jósként. Tegnap is hoztam képet róla. De nagyon félek h. csak esetleg a rengeteg lh-t mutatja és nem lesz valós 2 nap mulvára nem várom.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. febr. 21. 05:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem a lenne a legbiztosabb ha csinálnál egy rendes terhességi tesztet már mutatná ha még halványan is.Nekem is mutatta menszi előtt 5 nappal nagyon halványan és napról-napra erősödött.Kívánom tiszta szívemből hogy babás légy.Ja és a kérdésre válaszolva sztem erősebb valamivel vagyis vastagab a csík is.
2011. febr. 21. 06:50
 2/4 anonim ***** válasza:
vastagabb bocs és várom az eredményt.
2011. febr. 21. 07:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elméletileg ma jönnek a tesztjeim amiket rendeltem. és reggel v. még délután csinálok egyet és ígérem megírom az eredményt.
2011. febr. 21. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:
erösebb a csik.Drukkolok....és várom a további hireket...
2011. febr. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!