Normális, hogy már ennyire lent van a hasam?
35+1 napos kismama vagyok. A mellem és a hasam közé már mind a négy ujjam befér, egyre jobban nyomja a bébi feje a szeméremcsontomat. 1 hete még sokkal fentebb volt a hasam, ennyire leereszkedni csak 4 napja kezdett el. Sokszor görcsölgetek és hányingerrel küzdök újra. A nyákcsap még nem ment el, de rengeteg fehér folyásom van. Orvosomhoz csak jöv. kedden kell mennem. Ki jár hasonló cipőben?
Tudom, hogy minden terhesség más, de kezdek kicsit parázni, hogy előbb jön a bébi.
34+6 vagyok, ugyan ezek a "tüneteim",a méhszájam nem tudom hogy áll, mert nem nézte még a dokim.
Próbálok többet feküdni, persze ez kisgyerek mellett nem igazán sikerül, de ha tudok pihenni, akkor javul a helyzet.
Én is úgy érzem,hogy hamarabb lesz meg a baba,de legalább a 37.hétig jó lenne kihúzni...
Kívánok minden jót! Pihenj sokat!!!
Köszi a válaszokat!!
Utolsó kitartást kívánok Neked! Próbálj meg minél többet pihenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!