Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt van idő szőrtelen...

Szülés előtt van idő szőrtelenitésre?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Igen van még beöntésre is!Könnyű szülést neked!
2009. máj. 21. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez attól függ. Ha fájásokkal indul, akkor van, két fájás között, kérdés, hogy mennyire van rá türelmed, de ha elfolyik a magzatvíz, akkor azonnal menni kell a kórházba. De különben ott leborotválnak ha kell. De milyen formájú szőrtelenítésre gondolsz? Gondolom nem gyantázni szeretnél.:-)
2009. máj. 21. 11:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Butának érzem magam,de tényleg nem tudtam kitől megkérdezni.Természetesen én is borotvára gondoltam,csak nem szeretném ha a kórházban csinálnák.Nekem kellemetlen lenne.
2009. máj. 21. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ilyenkor talán az a legjobb, ha az utolsó héten, napokban, naponta, kétnaponta átmész rajta borotvával ( vagy a párod, ha már magadnak nem megy- ez nálunk is rá marad), és akkor nem érhet meglepetés! Amúgy egy kis borosta senkit nem zavar, ha esetleg mégis ott marad!

Kitartást, könnyű szülést 35hetes km

2009. máj. 21. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, hogy ott, abban a helyzetben nem fogsz azzal foglalkozni, hogy mi kellemetlen neked... Nekem ráadásul a szülésznő kb. 10 mp. alatt lekapta a felesleget, szinte észbe sem kaptam, mit csinál, csak vártam,hogy jöjjön a doki megvizsgálni. (pedig előtte én is fazoníroztam otthon, de ők még tisztább terepet akartak, lekapták az egészet)

Én előtte a beöntéstől is féltem, de amikor vajúdtam, szinte már vártam, mikor adják be, mert éreztem, hogy segíteni fog - és tényleg sokkal jobb érzésem lett utána.

Szerintem ne ilyenekkel stresszeld magad, ezek annyira apróságok, és nem véletlenül csinálják ezeket a kórházban! Nem az a cél, hogy a kismamákat kényelmetlen helyzetbe hozzák, mindnek egészségügyi oka van!

2009. máj. 21. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!