Szülés előtt van idő szőrtelenitésre?
Szia! Ilyenkor talán az a legjobb, ha az utolsó héten, napokban, naponta, kétnaponta átmész rajta borotvával ( vagy a párod, ha már magadnak nem megy- ez nálunk is rá marad), és akkor nem érhet meglepetés! Amúgy egy kis borosta senkit nem zavar, ha esetleg mégis ott marad!
Kitartást, könnyű szülést 35hetes km
Hidd el, hogy ott, abban a helyzetben nem fogsz azzal foglalkozni, hogy mi kellemetlen neked... Nekem ráadásul a szülésznő kb. 10 mp. alatt lekapta a felesleget, szinte észbe sem kaptam, mit csinál, csak vártam,hogy jöjjön a doki megvizsgálni. (pedig előtte én is fazoníroztam otthon, de ők még tisztább terepet akartak, lekapták az egészet)
Én előtte a beöntéstől is féltem, de amikor vajúdtam, szinte már vártam, mikor adják be, mert éreztem, hogy segíteni fog - és tényleg sokkal jobb érzésem lett utána.
Szerintem ne ilyenekkel stresszeld magad, ezek annyira apróságok, és nem véletlenül csinálják ezeket a kórházban! Nem az a cél, hogy a kismamákat kényelmetlen helyzetbe hozzák, mindnek egészségügyi oka van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!