Mit tegyek hogy megbírjam inni a cukros lötyit, terheléses cukornál? Félek, hogy nem fog menni, és kijön belőlem.
Figyelt kérdés
Előző este elkészíthetem magamnak, teszek bele citromot, de tényleg olyan szörnyű az íze?2009. máj. 21. 11:32
11/15 anonim válasza:
Sajnos már érdeklődtem, sem a kórházban, sem az SZTK-ban nem adják a zsömle-tej variációt... Kérdeztem a védőnőmet is, de az meg csak pislogott.. ő még nem is hallott a zsömle-tej variációról. Azért ez sokat elárul róla...
De egyébként nyugodtan lehet bele tenni citromot, nálunk kifejezetten hangsúlyozzák is, hogy vinni kell-persze csak az igazi citrom jó, a citromlé nem. Sok sikert neked!!!
12/15 anonim válasza:
Első terhességemnél egy citromot vittem (már akkor is előre szóltak az előttem szülők, hogy vigyek ha jót akarok) két húzóra megittam, de majd összeragadt így is a szám. nem lettem rosszul, csak valahogy túl édes volt még úgy is, úgyhogy most 2-3 citrommal megyek. :)) Addig csavarom, míg jó nem lesz. nyugi, kibírod! mikor mész? Írj majd, milyen volt. én 3 hét múlva megyek.
13/15 A kérdező kommentje:
holnap reggel megyek, a löttyel együtt, viszem magammal. este lehűtöm, remélem hideg marad még kora reggel is.
2009. máj. 21. 14:44
14/15 anonim válasza:
citrommal együtt olyan mint egy sűrű édes limonádé. Magát a cukros vízet nem lehet otthon megcsinálni azt ott elötted állítja össze a nővér. egy papírtasakban van a por amiben nem csak cukor van és azt egy kb 2dl-es pohárba teszi és felengedi vízzel abba teheted a citrom levét én egy egész citromnak a levét vittem. egy sűrű szirupszerű limonádé. nekem egyáltalán nem volt hányingerem tőle. iszonyú édes az biztos.
15/15 A kérdező kommentje:
túl vagyok rajta, abszolút nem volt gáz, simán megittam, egy húzásra!!!!! köszi a válaszokat
2009. máj. 23. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!