Ti hogy mondtátok mg a főnökötöknek, v mit csinálnátok a helyembe?
Nyugodj meg, és szerintem se szólj előre, majd akkor, ha összejön a baba. Ismerős érzés, hogy lelkiismeret-furdalásod lenne, mert én is így voltam, de rájöttem, hogy nem szabad, mert a Baba a legfontosabb.
Nem írom le az egész sztorit, mert hosszú, de nekem is voltak összezördüléseim a munkahelyemen.
Én sem szóltam, hogy Babát tervezünk. Nem lehet tudni, hogy mennyi idő után jön össze. Mondjuk szerencsére a 3. hónapban meg is fogant. Én 9 hetesen mondtam el, a kiskönyvem már megvolt. Nem volt nagy a lelkesedés, nem akartak betanítani helyettem senkit, míg ott vagyok. Dolgoztam tovább állandó idegeskedés mellett, aztán az orvos azt mondta 22 hetesen, hogy ágynyugalom (keményedés, derékfájás), akkor táppénzre jöttem. Csak ezután vettek fel helyettem valakit.
Ha határozatlan időre van szerződésed, akkor babavárás miatt nem rúghat ki.
28h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!