Terhesség alatt valamilyen tanfolyamra/suliba járt valaki? Gyakorlati időt tölteni nagy hassal? Volt valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Én egy 7 hónapos kisgyermekgondozói tanfolyamot kezdenék el január végén, de félek, hogy ha most teherbeesek, gondot jelent majd valahol (mondjuk gyakorlaton) a nagy pocak, illetve, hogy lesz-e időm kihordani a babát még vizsgák előtt. Lehet halasztani kéne egy-két hónapot a babaprojektet.2011. dec. 26. 22:39
1/5 anonim válasza:
Ha megfogadsz egy tanácsot, azt el sem kezded ! Mégpedig azért, mert nem vesznek fel vele sehova. Ez csak sima középfokú OKJ-s gyorstalpaló, semmi extra így nem kell sehova. Amivel 2016-ig el lehet helyezkedni az az FSz azaz felsőfokú szakképzés ami egyes egyetemeken van, rendesen jelentkezni kell télen, 2 éves. 2016-től viszont csakis diplomával lehet elhelyezkedni mint kisgyermek nevelő. Ez csak egy tanács, én is az vagyok!
De ha mindenképp ezt akarod, akkor végezd el és utána legyen baba.
2/5 anonim válasza:
Én kórházban orvosként dolgoztam a 32. hétig, semmi gondot nem jelentett, jó mondjuk nem ügyeltem éjszaka meg a műtőben sem álltam órákat. Szerintem nyugodtan kezdd el.
3/5 anonim válasza:
Én is tanulok közben, egyetemre járok, párom orvos, sokat ügyel, így gyakran vagyok esténként is egyedül, na meg sokat túlórázik. Nekem nem gond, engem csak hajt előre a baba, szerintem be lehet vállalni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat! Ennek a 2016-os új szabálynak pedig utána olvasok.
2011. dec. 27. 10:35
5/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek:
Nem tudnál esetleg belinkelni egy oldalt, ahol erről olvashatnék? A google-ben nem találtam róla infót. Köszönöm.
2011. dec. 27. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!