Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Pécsen, milyen tanfolyamra...

Pécsen, milyen tanfolyamra tudnék elmenni, ami ad annyi gyakorlati tudást illetve olyan "papírt", amivel nem csak a fenekemet törölhetem ki?

Figyelt kérdés

...hanem fel is vesznek valahová. Főleg felszolgáló, de pultos (nem tudom ez így magában létezik e) munkával is bőven beérném. Főiskolás vagyok, de erre szánnék pénzt is, ha értelmét látnám. Melódiák, fürgediák, pannonwork és még 2-3 diákmeló közvetítő cég is van a városban de totálisan telítve vannak. Nincsen valakinek esetleg egy mentő ötlete, hogy hogyan tudnék munkát vállalni? Egyáltalán hogyan kezdjek neki a keresésnek? Tudom, hogy sok felnőtt sem találja a helyét...de igyekszem minden alkalmat megragadni arra, hogy függetlenedhessek kicsit és segítsek a szüleimnek. Esetleg valakinek valami tuti tippje nyári munkára.. külföldre is elmennék.

Előre is köszönöm

19L

2009. dec. 30. 20:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!