Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy oltozkodtok a 8.9. honap...

Hogy oltozkodtok a 8.9. honap tajekan?

Figyelt kérdés
Balnanak erzem magam. Ti mit viseltek a terhesseg vege fele?
2011. dec. 26. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:

szia

volt 2 kismama nadrágom, 2 bő szabású kardigánom, és 1 pulcsim. Ezeket variáltam, pólókkal. Előző nyári terhességről maradt pár rövid ujjú és vékonyabb hosszú ujjú pólóm. Mivel semmilyen kabát nem ért be, a férjem polár bélelt dzsekijét hordtam. Igaz, nem dolgoztam, csak a nagy fiammal jártam levegőzni, oda pont jó volt.

Karácsonykor és orvoshoz menet bajban voltam, mert a kabátom nem ért be, de mivel úgyis autóval közlekedtem- nem csináltam belőle problémát. Nem vettem sok ezerért se nagyobb méretű télikabátot, se kismama téli kabátot. A lányom február 14-én született.

2011. dec. 26. 23:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő nagy melegben született. Póló, kismamanadrág, csípőnadrág (nem szeretem a szoknyát). A lányommal nagyon vizesedtem, csak hosszúnadrágot hordtam és papucsot. A fiammal sokkal csinosabb voltam, halásznadrágot is felvettem, magastalpúban jártam. Ez a hátránya télnek, ez a sok ruha :(
2011. dec. 27. 01:23
 3/5 anonim ***** válasza:

En telen szultem mindket gyermekemet, igazabol en ugy oltozkodtem terhesen is, mint elotte.

A nadragert en alapban nem vagyok oda, emiatt kismamanadragot sem nagyon hordtam, volt 1-2 farmerem, ezek szuk fazonuak voltak, hosszu szaru csizmaval hordtam. Kismamafelsot nem nagyon vettem, olyan kotott pulcsikat hordtam, amiknek rugalmas az anyaguk, azok szepen vettek fel a pocakom formajat, de nem is nyultak ki, szules utan is lehetett oket hordani.

Foleg szoknyat hordtam, sima csiposzoknya fel is jott alapban a pocakom ala, de volt kismamaszoknyam is, farmer, szovet, ceruzafazonu, de A vonalu is. Rovidebb/Hosszabb.

Ezekhez szinten szukebb fazonu, de tagulekony felsoket/pulcsikat hordtam.

Sohasem faztam, vastag harisnyaval es csizmaval hordtam a szoknyakat, ha nagyon hideg volt, akkor a harisnyara meg huztam legginget is. Igy mar pont jo volt.

Mivel nekem szukitett fazonu telikabatjaim vannak, igy nem fertem mar belejuk egy ido utan, de asszem a new yorkerben tudtam venni par ezer forintert egy pelerinkabatot, ami ugyan nem kismamakabat volt, ellenben jol nezett ki es belefert a pocakom is. Egy szammal nagyobbat vettem, mint kellett volna, igy vegig kitartott.

Ilyen fazonu volt:

[link]

2011. dec. 27. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia. Én most vagyok 32 hetes. Ugyanugy öltözködöm mint előtte. Régen is előnyben részesítettem a tunika szerű piulcsikat, amik ugye leérnek a fenekem feléig minimum. És vettem 2 kismama farmert, és egy csőszárú fekete nadrágot, ami kicsit alkalmibb, magassarkú csizmával, belehúzva hordom őket, ha elmegyek itthonról. Probálok csini maradni, vagy legalább annak érezni magam. :)

Itthon pedig tréningalsó...

2011. dec. 27. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem van 1 kismama farmerem, amiből teljesen kifogytam, mert ami felesleg a combomon meg a fenekemen volt a hasamra ment. így most úgy nézek ki mint egy pálcika ember, aki lenyelt egy jókora dinnyét :) Azt hordom, mert újat már nem akarok venni.

Én a régi felsőimet hordom, még a terhesség elején vettem 2 pulcsit leértékelve, meg kaptam kettőt, azokat variálom.

Kabátból meg a férjem egyik kabátját hordom, ami remélem jó lesz már végig.

Itthon a régi melegítőimet hordom bandázzsal.

Én is próbálok csinin öltözködni, de azért kényelmesen, nekem a terhesség előtt is a legfőbb szempont ez volt.

2011. dec. 27. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!