Elhagynátok a párotokat, ha megtudnátok, hogy a terhességetek alatt megcsal?
Hiszek benne, hogy ha bármelyik fél dönt egy kapcsolatban a megcsalás mellett, ott mindkét félnél baj van.
Mert valamiért elmegy egy másik nőhöz...és amiért ez így történt, abban az élettárs/feleség is hibás.
Így én nem szakítanék egyből, hanem megtudnám miért. Mit nem kapott meg tőlem vagy mit érez, mi nem jó kapcsolatunkban, mi változott meg. Amennyiben a válaszaiból úgy tűnik, semmi komoly indok nem indokolja a döntését, azonnal utilaput adnék alá.
Mert jobb egyedül mint egy ilyen férfi.
Az pedig semmit nem jelent, hogy mennyire tervezett, várt gyerek volt vagy milyen régóta voltak már együtt.
Én 20 évesen találkoztam egy koncerten a párommal, 3 hónap múlva már teherbe is estem (véletlen baba), azonnal összeköltöztünk...ennek már 13 éve, most várjuk a 3. babánkat, nagyon boldogok vagyunk, mindent meg is teszünk érte, hogy segítsük és boldoggá tegyük a másik minden egyes napját.
Én is kiraknám. A gyerek érdekében sem tűrném ezt el.
Ezen az oldalon mindig lepontoznak, amikor azt írom, h egy nő mindig magának szül gyereket, pedig igaz.
Mi a biztosíték arra, h apuka mindig lesz? 20 év után is "bekattanhat", 2 nap után is.
A gyerek számára (ideális esetben) az egyetlen biztos pont az anya.
Így lettünk kitalálva, az anya szorosabban kötődik a gyermekéhez, a családjához, mint az apa.
Nem azért, de sok esetben apuka összes tudománya egy gyerekkel kapcs. kimerül a napi játszásban.
Az én páromnak pl fogalma sincs arról, h mi is a feladat egy gyerekkel egy átlagos hétköznap.
Lelkileg és anyagilag mélyen érintene, ha ki kéne dobnom, meg persze a kicsinek is jobb, ha apja is van, de gondolkodás nélkül kitenném a szűrét, ha ilyet csinálna!
Most megint le fognak egyesek pontozni, de üzenem nekik, h attól, h az ő párjuk a rendesebbik fajtából való, nem mkinek jut olyan, és a ffiak többsége bizony nem "jófiú". Becsüljék meg!
Egy megcsalás, főleg ha az akkor történik amikor a legnagyobb boldogság készülődik a családban, semmiképp sem bocsátható meg.
Mi a férjemmel 10 éve ismertük meg egymást. 19-20évesen.(szal fiataélon)
Éreztük h mi egymás mellett fogunk maradni, és itt vége a további keresgélésnek. 3évre rá összeházasodtunk, és rá 10 hónapra megszületett a kislányunk. Most várandós vagyok a pici fiúnkkal, a 6.hónapban vagyok. Nagyon szeretem a férjem, de ha megtudnám h megcsal engem, vagy valaha megcsalt, nem lennék képes már együtt éni vele. Akármennyire is az életem része. Akármennyire is nagy a szerelem a lánya és közte, és akármennyire is hiányozna.
Természetes, h a várndósság alatt kissé megcsappan a házasélet, de könyörgöm. Nem lehet kibírni? Szerintem igen. Mi 12.hétig nem voltunk együtt, mert barnázgattam, aztán kúpot használtam, és a doki sem javasolta. Először 16 hetesen volt szex, de mivel nekem nem volt jó, azóta is csak max 5x. De nem is erőlteti. Ha keres magának valakit, és én megtudom, biztosan elhagynám. Nem is kérdés. Viszont ha úgy csinálja, h nem tudok róla, vagy úgy h csak ettől-attól hallok vissza dolgokat, akkor nem érdekel. Én annak a híve vagyok, h inkább ne tudjak róla. Durva ha így van, és ezt csinálja, de nem akarom tudni. Egy világ omlana össze bennem, és soha soha nem bocsátanék meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!