Az utalhat valami bajra ha csak ritkán, és keveset mozog a babám?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok, és már a kezdetektől nagyon keveset mozog a babám.Amúgy minden rendben van vele, rendszeresen nézzük uhán.De csak néha napközben bejelentkezik rúg egy párat, meg mocorog, és ennyi.Ismerősöm meg mondja hogy ő szinte egész nap érzi hogy ébren van.Nem értem.2009. máj. 19. 20:57
1/4 anonim válasza:
Önmagában ez nem gond. Minden baba más. Az én fiam se ugrált állandóan a pocakomban. Amikor meg lyen meleg volt, pláne nem. Időnként már úgy könyörögtem neki, hogy csak egyet rúgjál Manó...akkor egyet rúgott és kész, pihizett egész nap. Igazából nekem később ficánkolt többet.
2/4 anonim válasza:
Ne izgulj,semmi gond. Nekem a lányom folyton ficánkolt "odabenn", a fiam meg, volt olyan,hogy 2 napig meg sem moccant. Már elmentem az orvoshoz is,azt hittem valami baj van,de minden rendben volt, a doki azt mondta: lusta:)) Aztán,mikor megszülettek,a lányom a nyugodtság mintaképe volt,a fiam meg egy örökmozgó.:))Szóval ez minden babónál más.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. máj. 20. 08:36
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én is ebben a cipöben jártam. Aztán a 28 héttöl egyre intenzivebb és erösebb lett, most a 34.héten pedig érezhetöen lustább. Már nem rug, inkább csak nyom, de azt néha ilyesztöen. Nagyon el tud deformálódni a pocak. Nálam a 28-33. hétig volt nagyon mozgolódós. Szerintem nálad is hasonló lesz. Néha én is megilyedtem amikor csendesebb volt. Ez természetes, mondhatni anyai reakció!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!