Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki tud segíteni cukorterhelés...

Ki tud segíteni cukorterhelés ügyben?

Figyelt kérdés

7,5 lett a terhelt cukrom (az éhgyomri 4,9).

7,8-ig jó, az orvos is ezt mondta, de legyünk elővigyázatosak, diétázzak, és 4 hét múlva csináltat egy újabb terhelést :(

A kérdésem az, hogy hogyan befolyásolom ezzel a terhelt vércukrot? Mivel így szinte egyáltalán nem találkozik a szervezetem cukorral, s akkor ott úgy megnyomják azzal a trutyival, hogy szerintem nem tud majd ellendolgozni.Ha magas lesz, befektet a kórházba.

Előre is köszi a válaszokat!

2009. máj. 19. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem pl: 8.0 lett én is diétázom! Igazad van ilyenkor tényleg no cukor és a lötty meg bizti megemeli! Lehet eért jobb ahogy nálunk műkszik.Nekem pl: nem cukros lé után volt a terheléses vérvétel hanem rendes kaja után és ha az után magas az más és ténylge van cukrom sajna. Mi lett volna ha cukis lét iszok! De a 7.5 nem is olyan durva szerintem .Mért akar befektetni?
2009. máj. 19. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha magas a cukrom, beküld diétázni.

Az egyik kisfia cukros, úgyhogy TÚL alapos.

2009. máj. 19. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:

nem befolyásolod, mert ha valaki nem cukros, akkor megissza a lötyit, felmegy a cukra, és utána a mérés idejére lemegy. diétázz, és figyelj oda, hogy nagyon kevés szénhidrát, semmi üdítő, semmi cukor.

Én az első babámmal nagyon cukros voltam.(éhgyomri átl:9)

2 hetente bent feküdtem a kórházban.

most jön a tesó, egyenlőre rendben van, de diétázom nagyjából. muszáj odafigyelni a baba miatt is, és magunk miatt is.

2009. máj. 19. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!