Ha nöl a pocim, akkor minden rendben van? Ugy értem ha szemmel láthatoan nöt egy hét alatt, akkor biztosan minden rendben is van ugye a babával.
Figyelt kérdés
Ha nöl a poci akkor azt jelenti,hogy tágul a méh?2009. máj. 19. 19:46
1/3 A kérdező kommentje:
12. hétben vagyok
2009. máj. 19. 19:54
2/3 anonim válasza:
Azért ezt nem igy szokták megállapitani,hogy ha nö a has-akkor a baba okés! Orvosi vizsgálatok és ultrahang pontosabb eredményt ad :)
Igen,a méh folyamatosan nö.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Hát ez azért nem olyan egyértelmű!
Van olyan időszak, hogy sokat nő a poci, van, hogy a baba sokat nő, a poci mérete pedig semmit nem változik.
Szerintem ha nő a has, az rosszat biztosan nem jelent.
A méh úgy tágul, ahogy a baba méretei megkívánják.
Nekem is az elmúlt két hétben elég sokat nőtt, most már egyértelműen látszik, hogy babás vagyok. És a babóval minden oké!
Nálad is biztos így van!
Boldog babavárást!
13+2 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!