Más 5-6 hetes körüli kismamáknak sem írt fel az orvos kúpot gombás folyásra?
Hmm fura, de biztosan oka volt rá, nem mondott semmit? Nekem ugyan csak a második harmadban jött elő, azt mondta, hogy CANESTEN, ebből van kombi: krém és hüvelytabi. Ebből kellett első körben 3 doboz, azóta nagyon figyelem mikor jön elő, hál istennek egy hónapja semmi és krémmel néha bekenem elővigyázatosságból, ha pl. tudom, hogy egész nap nem tudok itthon lenni és nincs olyan higiénia.
Amúgy annyit mondott az enyém, hogy valóban nem szeret felírni ilyesmit, mert a canesten jó és terhesség alatt ennél erősebbet nem nagyon akar. Kérdezz rá, de lehet, hogy első harmadban nem ajánlják, bár azt hiszem a tájékoztatón az volt, hogy lehet használni. Jobb, ha a doki mondja meg.
Szia! Én is hasonló problémával küzdöttem az első trimeszterben, de akkor nekem is azt mondta a doki, hogy nem ír fel semmit, majd csak a 12. hét után. Kerüld az illatosított tisztasági betétet is és a szoros, zárt fehérneműt, meg a szokásos magas hőfokon mosni az alsóneműt, sőt kivasalni!!! Naponta tiszta törölköző!
Én használtam már teafaolajat is, azzal kentem be külsőleg, már mások is írták itt, hogy nekik is bevált.
szia!
nem használok tisztaságit, pamut alsóneműim vannak csak, egyszer használatos törlővel törlöm le fürdés után, csak lemosom, nem irrigálok stb minden szabályt betartok, de csak kijött, valamikor 2006ban volt utoljára akkor a gynevac kúra segített, azóta 2007ben problémamentesen kihordtam a terhességem (az elsőt) és azóta sem volt semmi, én is arra gondoltam hogy ezt a teafaolajat, esetleg kombinálva a grapefruitmag cseppes dologgal meg yoghurtos cuccal kipróbálnám, de bizonytalan vagyok,
mindenkinek jobbulást
Sziasztok!Nekem 9 hetesen gynoflort irt fel az orvos.Semmi tünetem nem volt,csak szerinte volt "habos"folyásom.Azóta orvost váltottam,amikor ezt elmondtam Neki,nem volt valami elégedett.Azt mondta h.12.hét alatt nagyon nagy oka kell annak,h.felírjon gyógyszert.Most sajnos Canesten kombizom,mert tényleg van rá okom :( Az illatosított betéteket tényleg hanyagold,ezt én is hallottam.
19 hetes k.m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!