Halogattam a hajfestést! Most kiderült kismama vagyok. Az első 12 hétben nem igazán kellene gondolom befesteni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 19:28
12/19 anonim válasza:
jól szellőző helyiségben szabad festetni, de vannak már ammóniamentes festékek is
13/19 anonim válasza:
Én mig terhes lettem mindig festettem a hajam feketére.De mikor kiderültem nem festettem 9 hónapig és mig szoptattam akkor sem.
14/19 anonim válasza:
Nem olvastam a válaszokat, nem tudom, irták-e, én hennafestékkel festettem a hajam, picit drágább, de teljesen ammóniamentes.
15/19 anonim válasza:
En meg csak gondolkodom a 2. gyereken, szoke a hajam, nem birok ki 9 honapot + szoptatas, hoy ne fessem be.....
Itt kulfoldon viszont az orvosok nagyon ugranak ra. Emlekszem az elsovel csinaltattam egyszer par melirtincset (eskuvore keszultunk), hat az egesz orvosi rendelo kiakadt rajtam.
16/19 anonim válasza:
A 20:13-as vagyok!Miért kellett lepontozni???Mert én is válaszoltam a kérdésre?Nem ennek van ez az oldal,hogy választ adjunk???Akkor mit irjak?Fesd mert egészséges?Ha nem tetszik,nem kell lepontozni.Idióta...
17/19 anonim válasza:
Nyugodtan lehet festeni!A szalonokban is és a boltokban is kapható már ammóniamentes hajfesték!!!De ha nem azzal festik az sem baj,mert nem kerül be a fejbőrből a vérkeringésbe semmilyen káros anyag!Én festem a hajam,második babómat várom,és fodrász vagyok:)))
18/19 anonim válasza:
En is most keszulok befesteni. Szerintem nem lesz baj. Arra gondoltam-patikaban kaphato maszkot veszek fel, hogy ne lelegezzem be annyira. A baratnom abbahagyta teljesen
19/19 anonim válasza:
Terhesség előtt 2 hetente festettem ,terhesség alatt havonta 1-szer szőkére.Semmi baja nem lett a fiamnak!ezek a festékek már nem olyanok .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!