Kinek mi vált be terhesség alatti náthára, torokfájásra?
Napi egy evőkanál - jó minőségű - méz, mézes-citromos tea, húsleves, gyümölcsök, kamillás inhalálás ( én majd meg fulladtam, de utána sokkal jobb volt ), lándzsás útifű ( Hustensaft ) meg orrspray. Engem a gyógyszerek két hét alatt sem rángattak ki a nyavalyából, de ezek mellett 4-5 nap alatt tök jól lettem :)
36+4 km
Sajnos nem váltak be a házi praktikák:(
Sőt olyan szinten fájt a torkom az éjjel, hogy fél 4-kor felébredtem és nem is tudtam már visszaaludni.
Nemcsak a nappalaim húzósak, de éjszaka sem tudok pihenni:(
Ma irány a doki.
Oscillococcinum+homeogene9 vagy homeovox...
az elsőt sima torokfájásnál veszem be,a másodikat meg ha még be is vagyok rekedve,elmegy a hangom is..
Nekem nem kellett sokat bevennem belőle..
Az oscillo-ból kb ha bevettem 4 adagot..a homeos-okból meg amikor eszembe jut.. :) Nálam nagyon hatásos volt,pedíg én se nagyon tudok pihenni...igaz hogy nekem "csak" egy gyerekem van,de simán kitesz kettőt is.. :)
4.válaszoló vagyok.
Tudott valami újat tanácsolni a doki ezeken kívül? Nekem a második babám lesz és az elsővel is ugyanígy voltam terhes és kb.októbertőé beteg voltam. 3 hét betegség 1 hét nyugi, 3hét betegség 1 hét nyugi stb...ez most is így van. Én hétfő óta vagyok úgy, hogy annyira köhögök (főleg éjjel), hogy már majdnem hányok (bocsi) és olyan hajnali 3-tól fent vagyok mert csak köhögök, köhögök. Pedig már párologtatok is meg szedek minden homeós bigyót.
Homeogene9-et ajánlott a adoki.
2 nap alatt teljesen meggyógyult a torokgyulladásom:)
A tuti megoldás nálam a mézes hagyma.
Olcsó, biztonságos és mindig gyorsan segít.
Kicsit bizarrnak tűnhet, de nem rossz, és tényleg hat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!