Más babája is csinál ilyet? 23 hetes kismama vagyok, kb. 1 hete arra ébredek reggelente, hogy a hasam egyik oldalára húzódik a pici, és ott kemény a hasam.
Persze h normális. Helyezkedik a kis Drága! Nekem is csinál ilyet inkább este, de ez teljesen mindegy.
Örülj neki, h ilyen kis mozgékony. Helyezkedik, nyújtózkodik,....olyan édik ilyenkor!
24+4heteske
Sziasztok! Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, és megnyugtattatok! Én is nagyon élvezem, amikor mocorog, jelt ad magáról, nagyon édes! Csak megijedtem, hogy ilyen kemény olyankor a hasam egyik oldala. De akkor tovább örvendezek, egyszerűen csak "terpeszkedik", biztosan ez a reggeli nyújtozás! :)
További jó egészséget Nektek is!
Szia!
Csatlakozom...nekem is ilyeneket csinál,többnyire csak nyújtózkodik.Ilyenkor persze keményebb ott a has,hiszen ott van éppen.Nem szabad nyomkodni,ha kellemetlen egy kicsit megcsikizem,és elhúzódik,vagy kapok egy nagyot :-)
Minél nagyobb a baba annál szűkebb a hely odabent,és bizony kinyomja magát,nyújtózik párat.
Üdv:
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!