Mit tegyek 25 hetes kismama vagyok és reggelente nagyon fáj a fejem?
Szia!
Én migrénes vagyok. Sajnos a terhesség alatt sem kímélt az erős fejfájás(de migrénes nem volt). Az orvosom azt tanácsolta, hogy vegyek be gyógyszert, mert többet ártok a babának és magamnak is, ha hagyom, hogy fájjon.
Sajnos nekem a homeopátiás gyógyszerek nem jöttek be. Általában algopyrint vettem be, de nekem már ez nem nagyon használt, így Algoflex-et szedtem, sőt 1x Qvarelint is vettem be.
(A testvérem is algopyrint szed, sajnos neki is sokat fáj a feje Ő 30 hetes kismama.)
Egészséges kislányom született, aki most 11 hónapos:):)
Szia!
Nem lehet, hogy alacsony a vérnyomásod, nekem azt mondta a védőnőm, hogy igyak meg reggelente egy fél kávét, így nincs bajom egész nap. Mondjuk én kávéztam terhesség előtt is.
Szia! Algopiryn és Panadol terhesség alatt is szedhető. De én is a vérnyomásodra tippelnék. Ha nincs mérőd, kérj valakitől kölcsön, már nagyon sok háztartásban van, s mikor felkelsz mérd meg. Lehet nagyon alacsony vagy nagyon magas is és azon a fájdalomcsillapító nem segít. Azontúl, mikor legközelebb mész az orvoshoz ezt mond el neki.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!