Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12hetes terhesen hány mm a...

12hetes terhesen hány mm a babátok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 20:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

11+5-nél volt 45,5 mm.

Azt mondta a doki, hogy egy nappal kisebbnek felel meg ez alapján.

18 hkm

2011. dec. 21. 11:17
 12/17 anonim ***** válasza:
8.válaszolónak! Ne ám már,hogy a 12.héten megmondták a nemét,ezt ne haragudj de nem hiszem el!
2011. dec. 21. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:

3. vagyok..

Kislányomnál a 12. héten meg se próbálta megtippelni a doki...24 hetesen tudtuk meg mert akkor volt hajlandó magát megmutatni (18 hetesen 4d-re mentünk,hogy még nagyobb élmény legyen a nagy vizsgálat és tudjuk a nemét is,de azt nem tudtuk meg).

Most a tesóval a 12. hetinél alulról odakukucskált a doki és mondta,hogy nah ott van valami mintha fiú lenne,de semmibe ne éljük bele magunkat mert lehet akár a köldökzsinór is....a végén mondta,hogy ha nagyon érdekel minket a neme akkor a 19. hét után jöjjünk vissza és akkor ha mutatja magát tutira megmondja,de addig nem fogadna semmibe a nemét illetően.Még a 15. hétbe járok szóval passz,hogy akkor ott tényleg mi is volt. Sok doki megmondja 12 hetesen,de fogadni már nem mernének rá.

2011. dec. 21. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Érdekes ez a tippelgetés, nálunk mindhárom gyerekemnél 18-20heti uh-n derült ki a nemük.

Meg sem próbált tippelni 12hetesen a doki- sőt az egyikkel voltam 14hét5naposan is, még akkor sem mert tippelni, azt mondta nem tudná 100%ra állítani, hogy fiu vagy lány, így inkább nem mond semmit. Pedig profi genetikus volt!!! Szóval nem értem.

Bár megmondom őszintén nem is izgatott annyira, nem volt nehéz kivárni, azért jobban izgltam, hogy egészségesek épek legenek. :)

Bolgod babavárást!!

2011. dec. 21. 21:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia,álunk derült ki a neme 13 plusz 3 naposan,irtam már neked :)

Őszinte leszek,nem lehetett nem észre venni már akkor is a lényeget a lába között,össze sem lehet téveszteni :)Egyértelmű fiú :)

Amugy a dokim 3d nézte meg,jah és még videó is van róla ha gondolod irj privibe és elküldöm szívesen ,ott is látszik a kis kiálló :)

Jó babavárást!!!37 hetes kismami

2011. dec. 22. 14:28
 16/17 anonim ***** válasza:

7-es és 8-as vagyok. Nem hiszem, hogy csodálkozni kéne, hogy 12 hetesen már meg tudják mondani a bab nemét.

A kisfiam uh képét fel is teszem, hogy lássátok, össze sem lehet téveszteni semmivel, egyértelműen látszódik, de a kislánynál is ugyanígy!

Persze, hogy nekünk is az egészségük a legfontosabb, nem is mi erőltettük, hogy mondják meg, hanem maguktól mondták!

Persze nem is kellett volna mondaniuk, mert mi is látjuk!

[link]

2011. dec. 22. 14:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Bocs, baba
2011. dec. 22. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!