Egész nap szinte csak wcre meg enni kelek fel, de jobban dagad a lábam, mint mikor egész nap meg sem álltam. Mit tudok vele csinálni?
ja és kellemetlenül fáj meg ég estére, meg reggelre a talpaim is mintha bedurrannának.
25 hetes kismama
Miket eszel? Kerülni kell a sós ételeket, meg úgy általában a sót is.
Szerintem ha ennyire rossz a helyzet, áztasd be a lábad hideg vízbe, főleg, ha ég, nekem az jót szokott tenni, megnyugszik tőle a lábam.
Drogériákban lehet kapni jégzselét, ez nagyon kellemesen hűsíti a lábat. Sajnos a dagadás marad, de a hüsi tényleg nagyon jól esik!
Ismerem a problémát, én is ettől szenvedtem... Az ujjad nem zsibbad? Az is előjöhet, remélem ez nálad kimarad!
Kitartás!
Szia! Igazából a mozgás volna a legjobb vizesedés ellen, a fekvéstől csak rosszabb lesz! Legalábbis nekem az első gyereknél így volt, a rendszeres könnyű sétától csökken a vizesedés(doki mondta). Ja, én ne igyál sokat, max egy liter folyadék, a többit az ételekből nyerd! Remélem beválik!
13 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!