13 hetes kismama vagyok! A 4. emeleten lakunk. Ugye nem árthat a lépcsőzés még ilyenkor?
Ha nem mostanság költöztetek, akkor sztem nem okoz semmi gondot, hiszen a szervezeted megszokta a napi többszöri lépcsőzést is.
Mi is a 4. emeleten lakunk, az előző tulaj 8. hónap végéig bírta a lépcsőzést, utána kiköltözött az anyjáékhoz kertes házba.
Ártani nem ártassz vele, főleg, ha hozzá vagy szokva. Azért ha érzed, hogy nehezebben veszel levegőt, inkább állj meg egy kicsit pihenni.
Mi a 3.on lakunk, másfél éve, de én sosem bírtam a lépcsőzést. Nem is tudtam megszokni. 2 hét múlva költözünk vidékre, úgyhogy már a babakocsit nem kellessz felcipelni a harmadikra, szerencsére. :))
Boldog babavárást!
21 hetes kismama
Én 3. emeleti vagyok, előtte csak magasabban laktam. Nincs semmi gond. persze már nem tudok úgy rohanni, de nem is kell. Csak szépen, nyugisan, kismamásan :) Ennyi testedzés kell! :)
29hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!